Foto: Profimedia

koji car

OTAC POSTAVIO NEOBIČAN OGLAS I SVI SE ČUDE: Tražim DEVOJKU koja će mom sinu (11) praviti DRUŠTVO na moru dok ja PECAM, sve PLAĆENO

Zanimljivosti

Kako "pomiriti" želju za animacijom svog deteta i istovremeno sebi osigurati miran godišnji odmor, trebao bi uskoro da sazna Zdravko D.

foto: Profimedia

Naime, on je zajedno sa svojim 11-godišnjim sinom Karlom ovih dana na brojnim mestima po gradu postavio oglas u kome traži devojku za čuvanje i druženje sa njegovim sinom. Iz oglasa je tek vidljivo da je reč o zdravom dečaku kome je potrebno društvo za loptanje, plivanje i kupanje u moru. Osoba koja se javi na oglas ima plaćen put, smeštaj i hranu, pa i dnevnicu po dogovoru. U oglasu još stoji i to da je put planiran za kraj juna odnosno početak jula, a onde bi ostali dve nedelje.

foto: Profimedia

Novinari nisu odeleli ovakvom neobičnom oglasu pa su pozvali broj naveden na kraju oglasa. Javio se Zdravko koji planira letovanje u Promajni kraj Makarske, a željan društva njegov sin Karlo nada se da će se javiti ženska osoba koja će mu onde praviti društvo. - Nažalost, supruga nije u prilici da ide sa nama i došli smo na ovu ideju. Iskreno, volim otići ujutru na pecanje tokom letovanja, volim se i prošetati na neka mesta gde možda Karlo ne bi voleo da ide. A kao i svakom roditelju, i meni je želja da se on lepo provede i obojica smo zaključili da bi bilo super povesti osobu koja bi ga animirala – iskreno će Zdravko iz Osijeka, dodavši da je, u dogovoru sa Karlom, odlučio povesti isključivo mlađu žensku osobu koja će, u šali kaže, moći pratiti Karlov tempo skakanja u vodu, kupanja, plivanja i ostalih morskih aktivnosti. One koji se jave na oglas dočekaće ni manje ni više nego odlikaš Karlo, učenik koji je sa svim zaključenim peticama završio peti razred.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Glas Slavonije)