MERIL STRIP JE U SREĆNOM BRAKU VIŠE OD 4 DECENIJE! Njena prva ljubav je čuveni glumac iz KUMA koji je preminuo od RAKA!
Foto: Printscreen

ta romansa je oblikovala

MERIL STRIP JE U SREĆNOM BRAKU VIŠE OD 4 DECENIJE! Njena prva ljubav je čuveni glumac iz KUMA koji je preminuo od RAKA!

Pop kultura -

Meril Strip udala se za vajara Dona Gamera 1978. godine. U braku su dobili četvoro dece. Slavna Oskarovka uvek ističe koliko su srećni jer su pronašli jedno drugo.

Meril Strip
foto: Profimedia

- Neki su ljudi ludi za religijom, neki za poslom, neki za slavom, neki za materijalnim dobrima. Ja sam uvek bila luda samo za osnivanjem porodice. Oduvek sam težila da pronađem pravog čoveka sa kojim ću osnovati meni tako svetu zajednicu. Nikad nisam mogla zamisliti da živim sama - rekla je jednom Meril Strip (72) koja je 42 godine u braku sa Donom Gamerom (74).

Međutim, on nije bio čovek s kojim je Meril planirala da osnuje porodicu i da ima decu. Njena prva ljubav bio je glumac Džon Kazale. Upoznala ga je 1976. godine, a zaljubili su se toliko snažno da ju je Kazale zaprosio nakon samo nekoliko nedelja. Pristala je. Već iduće godine, 1977., glumili su u filmu "Lovac na jelene". Takođe, Džon Kazale je glumio u kultnom filmu Kum kao Fredo Korleone.

Džon Kazale
foto: Profimedia

Zajedno su proveli dve srećne godine sve dok Džon nije preminuo od raka kostiju 1978. godine. Bilo mu je samo 42 godine. Merol je pre njegove smrti napustila glumu kako bi se posvetila Džonu.

Džon Kazale
foto: Profimedia

Poslednje nedelje njegove borbe sa teškom bolesti provodila je sa njim u bolnici čitajući mu sportske stranice, izvodeći komične interpretacije i usmeravajući svu svoju energiju na održavanje Džonovog duha vedrim do samog kraja. Nikad u javnosti nije govorila o tom bolnom razdoblju mladosti.

Njegova smrt dotukla je slavnu glumicu i jednostavno nije mogla da ostane i da živi u stanu u kojem su zajedno živeli. Tada joj je prijatelj njenog brata, Don Gamer, ponudio svoj stan da u njemu živi dok ne stane na noge jer je on u to vreme putovao po svetu.

- Meril je bila u groznom stanju zbog Džonove smrti, a ovo je bio jedini način da joj barem malo pomognem. Ubrzo sam shvatio da sam se zaljubio u nju - priznao je kasnije Gamer.

Meril Strip, Dom Gamer
foto: Profimedia

Iako se oporavljala od smrti svoje prve velike ljubavi, Don joj nije bio prolazna uteha. Nakon samo nekoliko mjeseci veze Meril i Don venčali su se na skromnoj i intimnoj ceremoniji u domu njenih roditelja. Bilo je to u septembru 1978. godine. Donu su tada bile 32, a Meril 29 godina. U proleće sledeće godine proslavili su venčanje u krugu prijatelja na otkačenoj, ali vrlo ležernoj koktel-zabavi.

Meril i Don imaju četvoro dece: muzičara Henrija Vulfa (41); glumice Mejmi (37) i Grejs (35), i manekenku Luisu Gamer (30).

Bračni par zajedno je promenio nekoliko adresa, od Njujorka do Kalifornije. Iako se mnogima čini kako je Don u drugom planu, on je izgradio respektabilnu karijeru i jedan je od najuglednijih vajara današnjice.

Zbog njihove ljubavne priče koja traje preko 4 decenije glumica retko uspeva da izbegne pitanja o tajni njihovog uspešnog braka kome mediji nikada nisu uspeli pronaći nedostatak jer nikada nije bio u krizi.

Meril Strip, Dom Gamer
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:14

ANKETA KURIR TELEVIZIJE: Kako se rashlađuju Beograđani u vrelim danima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track