OTAC POSTAVIO NEOBIČAN OGLAS I SVI SE ČUDE: Tražim DEVOJKU koja će mom sinu (11) praviti DRUŠTVO na moru dok ja PECAM, sve PLAĆENO
Foto: Profimedia

koji car

OTAC POSTAVIO NEOBIČAN OGLAS I SVI SE ČUDE: Tražim DEVOJKU koja će mom sinu (11) praviti DRUŠTVO na moru dok ja PECAM, sve PLAĆENO

Zanimljivosti -

Kako "pomiriti" želju za animacijom svog deteta i istovremeno sebi osigurati miran godišnji odmor, trebao bi uskoro da sazna Zdravko D.

Kostarika, plaža, more
foto: Profimedia

Naime, on je zajedno sa svojim 11-godišnjim sinom Karlom ovih dana na brojnim mestima po gradu postavio oglas u kome traži devojku za čuvanje i druženje sa njegovim sinom. Iz oglasa je tek vidljivo da je reč o zdravom dečaku kome je potrebno društvo za loptanje, plivanje i kupanje u moru. Osoba koja se javi na oglas ima plaćen put, smeštaj i hranu, pa i dnevnicu po dogovoru. U oglasu još stoji i to da je put planiran za kraj juna odnosno početak jula, a onde bi ostali dve nedelje.

0035756642, cunami, talas, okean, more
foto: Profimedia

Novinari nisu odeleli ovakvom neobičnom oglasu pa su pozvali broj naveden na kraju oglasa. Javio se Zdravko koji planira letovanje u Promajni kraj Makarske, a željan društva njegov sin Karlo nada se da će se javiti ženska osoba koja će mu onde praviti društvo. - Nažalost, supruga nije u prilici da ide sa nama i došli smo na ovu ideju. Iskreno, volim otići ujutru na pecanje tokom letovanja, volim se i prošetati na neka mesta gde možda Karlo ne bi voleo da ide. A kao i svakom roditelju, i meni je želja da se on lepo provede i obojica smo zaključili da bi bilo super povesti osobu koja bi ga animirala – iskreno će Zdravko iz Osijeka, dodavši da je, u dogovoru sa Karlom, odlučio povesti isključivo mlađu žensku osobu koja će, u šali kaže, moći pratiti Karlov tempo skakanja u vodu, kupanja, plivanja i ostalih morskih aktivnosti. One koji se jave na oglas dočekaće ni manje ni više nego odlikaš Karlo, učenik koji je sa svim zaključenim peticama završio peti razred.

vunderkind, dečak, kompjuter, učenje
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Glas Slavonije)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track