Foto: www.crvenazvezdafk.com

crvena zvezda

NIKOLIĆEV RAPORT IZ AUSTRIJE: Ogromne su vrućine, kao u Srbiji, ali ne smeta, znamo šta nas čeka na putu do Lige šampiona

Fudbaler crveno-belih puca od optimizma

Fudbal

Vredno treniraju fudbaleri Crvene zvezde na pripremama u Austriji, uz to ih danas očekuje i prva kontrolna utakmica, a talentovani Veljko Nikolić zadovoljan je kako sve protiče u Štegersbahu.

- Radujemo se prvoj prijateljskoj utakmici. Verujem da će gotovo si igrači dobiti šansu, tako da će biti u prilici da se nametnu. Nadam se da ćemo pobediti - rekao je Veljko Nikolić.

foto: www.crvenazvezdafk.com

Otkrio je Nikolić da mu ne padaju teško visoke temperature u Austriji.

- Izuzetrno je toplo, kao što je bilo i u Beogradu, ali navikavamo se. Ne smemo da dozvolimo da nas to omete u radu. Gde god budemo igrali tu prvu utakmicu kvalifikacija za Ligu šampiona, biće takva temperatura, tako da je bolje da se naviknemo na sve uslove.

Osvrnuo se fudbaler rođen 1999. godine i na ritam kojim se trenira na pripremama.

- Pripreme moraju da budu teške. Ako nisu, onda nešto ne valja. Najviše se, kao i svaki igrač, radujem treninzima sa loptom. Ipak, ne pada mi teško ni trčanje, jer zaista smo svesni da moramo što bolje da se spremimo za ono što nas očekuje.

foto: www.crvenazvezdafk.com

Lične ambicije Nikolića za sezonu koja sledi su jasne.

- Prethodna takmičarska godina je bila dobra i što se tiče golova i asistencija. Nisam baš sve utakmice igrao na prirodnoj poziciji, ali sam zadovoljan. Nadam se da ću u narednoj sezoni imati "dabl-dabl" učinak, po pitanju golova i asistencija.

Fudbaleri Crvene zvezde na pripremama imaju i podršku navijača koji neretko dođu i prisustvuju treninzima Dejana Stankovića, te daju pravi vetar u leđa crveno-belima.

- Uvek je lepo videti naše navijače. Tu su gde god da odemo... Slikali smo se, popričali, poželeli su nam mnogo sreće u sezoni koja sledi. Iskreno, jedva čekam punu "Marakanu" - zaključio je Nikolić.

Kurir sport