ŠOK!

DOK SE TUŠIRAO NAŠLA SAM DOKAZE DA ME VARA: Rešila da se osveti mužu na BIZARAN način! Ono što je usledilo će vas RASPAMETITI!

Zanimljivosti

Nakon što je saznala da je muž vara, jedna Engleskinja odlučila je da mu neće ostati dužna.

- Moj muž i ja smo u braku 15 godina i imamo troje dece. On radi u jednoj firmi već 20 godina, sjajno mu ide i odlično zarađuje, zbog čega su mu ponuđene bolje prilike, ali nikada nije hteo da ih prihvati - rekla je ona.

- On je mnogo zgodan muškarac. Ponekad se osvestim i zapitam se zašto je baš mene izabrao. Jednostavno osećam da je mnogo lepši i šarmantniji od mene - dodala je.

foto: Profimedia

- Pre nekoliko meseci sam saznala da me je varao. Nisam ponosna na to, ali sam morala da otkrijem o čemu se radi. Dok se tuširao, telefon mu je bio u kuhinji i stizale su mu neke poruke. Kao ime kontakta bilo je ime njegove koleginice, pa sam pomislila da je u pitanju posao.

- Ipak, odlučila sam da se uverim u to. Otključala sam njegov telefon i pronašla njihovu prepisku koja je uključivala razne seksualne fotografije. Nisam mogla sve da čitam jer me je tako bolelo.

foto: Profimedia

- Očigledno su vodili ljubav kad god su imali priliku i radili su neke stvari koje nikada nije hteo da proba sa mnom. Zbog toga sam odlučila da mu se osvetim i da se suočim s njim. Ubrzo sam stupila u kontakt sa njegovim najboljim prijateljem i celu noć smo vodili ljubav. Nisam mogla da podnesem to što mi je uradio.

- Na kraju, niko od nas nije tražio razvod jer nismo želeli da naša deca odrastaju bez prave porodice. Volim svog muža i ne želim da odustanem od nas. On je navodno prestao da se viđa sa koleginicom, ali meni i dalje smeta što rade zajedno - zaključila je ona.

foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./objektiv

Bonus video: