UDALA SE GVEN STEFANI! Njen muž je SAM napravio kapelicu gde su se VENČALI, a početak njihove VEZE je obeležila velika IZDAJA!
Foto: Profimedia

romantika nije mrtva

UDALA SE GVEN STEFANI! Njen muž je SAM napravio kapelicu gde su se VENČALI, a početak njihove VEZE je obeležila velika IZDAJA!

Pop kultura -

Pevačica Gven Stefani (51) i njen verenik, kantri pevač Blejk Šelton (45) nakon šest godina veze i odlučili su da vezu krunišu brakom.

Par je izgovorio sudbonosno "da" 4. jula, u nedelju na njegovom luksuznom imanju u Oklahomi prenose strani mediji.

Na venčanju nije bilo mnogo zvanica, ali je bilo prekrasno uređeno na stolovima sa cvećem, a sve se desilo u kapelici koju je Blejk sam napravio za ovu priliku.

Par se verio u oktobru prošle godine, a pevačica se pohvalila prstenom na društvenim mrežama.

Upoznali su se 2014. godine, kad su oboje bili sudije u američkom The Voice, a oboje su se u približno isto vreme razveli od svojih dotadašnjih partnera.

"Bili smo na istom mestu. Oboje smo se osećali izdano i, kad smo saznali da prolazimo kroz istu stvar, to nas je povezalo", rekao je jednom prilikom Blejk.

Inače, Gven ima tri sina iz braka s Gavinom Rosdejlom (55), a Kingston, Zuma i Apolo žive s njom i Blejkom. Porodica je ovu godinu uglavnom provela na njegovom ranču u Oklahomi.

Gven Stefani, Blejk Šelton
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Daily mail)

Bonus video:

00:37

BOBO, PRASE JE PROFESIONALNIJE OD TEBE! Miloš Biković objavio URNEBESNI video sa snimanja FILMA i svi su prasnuli u SMEH! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track