Foto: Damir Dervišagić

POPOVIĆEVA O SUDSKOM PROCESU

NEVENČANA SUPRUGA OLIVERA IVANOVIĆA: Neverovatno da nisam svedok na suđenju za ubistvo

Nevenčana supruga ubijenog Ivanovića kaže da njegova bivša žena nema kredibilitet da svedoči

Politika

Milena Popović, nevenčana supruga ubijenog srpskog političara Olivera Ivanovića, ocenila je da je dobro što je, tri i po godine nakon ubistva, suđenje za taj zločin konačno počelo.

Preispitati odluku

- Međutim, kao svedoci su pozvani neki ljudi koji nemaju kredibilitet. Prvenstveno mislim na bivšu Oliverovu suprugu Marinu, koja više od 20 godina s Oliverom nije imala nikakav kontakt. Iznenadila me je izjava Oliverovog brata Miroslava da će Marina Ivanović biti oštećena strana - kazala je Popovićeva za Betu.

Dodala je da je ona dala Miroslavu Ivanoviću informacije o kojima će on govoriti na sudu kao svedok.

- Prosto je neverovatno da mene nisu pozvali da svedočim. Sud bi morao da još jednom preispita odluke koje je doneo. Niko osim mene ne zna šta se u Oliverovom životu dešavalo proteklih godina i neposredno pre atentata - naglasila je Popovićeva.

Prolongiranje

Navela je da se nada da suđenje za ubistvo Olivera Ivanovića neće trajati predugo, ali da je tendencija da se proces što više prolongira:

- Ako se budu saslušavali kredibilni svedoci, verujem da će se saznati istina o izvršiocima, organizatorima i nalogodavcima Oliverovog ubistva.