Foto: Printscreen

drži ga na lancu

MISICA LJUBOMORNA KAO PAS, KARIĆ NE SME NIKOME DA DA SVOJ BROJ! Jovana Ljubisavljević lupila dečku zabranu!

Stars

Jovana Ljubisavljević toliko je ljubomorna da nikome ne dozvoljava da stupi u kontakt s njenim dečkom Stefanom Karićem. Osim što ga drži na uzici uz svoju nogu, ona je zabranila da Karić daje svoj broj telefona čak i novinarima.

foto: Printscreen/Zadruga

U to se uverila naša ekipa, koja je tražila Srefanu broj kako bismo mogli da se čujemo s njim kada bude bilo potrebe, ali je misica tada dala svoj broj.Stefan nije imao kud, pa je kroz osmeh prokomentarisao:

- Pa dobro, može i Jovanin, i ovako smo stalno zajedno - rekao Stefan, kome je bilo vidno neprijatno.

foto: Printscreen

- Totalno je svejedno čiji broj ću ti dati. Mi svuda idemo zajedno i uvek smo zajedno, tako da nema problema - rekla je misica, koja ne krije svoju ljubomoru, pa oštro gleda svaku devojku koja baci pogled ka njenom dečku.

foto: Printscreen/Pink

Na njihovim Instagram profilima se vidi da se Jovana zaista ne odvaja od Karića, a njihov odnos prokomentarisao je Lepi Mića.

foto: Printscreen

- Voleo bih da oni uspeju, ali oni su dva različita sveta. Stefan je gradski momak i normalno je da mu devojke prilaze, ona zna s kim je stupila u vezu. Sa tim ponašanjem i tom ljubomorom nema tu perspektive, ona je bezobrazna ako mu ne da da diše - rekao je Lepi Mića.

foto: Printscreen/Zadruga

kurir.rs/Ana Denda

Bonus video: