Foto: Profimedia

samo oštro

PRINCEZI PINOKIJU NEĆU DA SE IZVINIM, A HARI JE IZDAJICA I LICEMER: Voditelj opet bacao drvlje i kamenje na Sasekse zbog memoara

Pop kultura

Britanski voditelj Pirs Morgan (56) opet je otvorio paljbu na princa Harija (36). Ovaj put je "poludeo" zbog memoara koje je Hari najavio.

foto: Profimedia

Naime, Hari bi krajem 2022. trebalo da objavi memoare o kojima nije obavestio porodicu, a za koje bi trebao dobiti neverovatnih 20.000.000 dolara. Honorar će navodno donirati u humanitarne svrhe.

Morgan je ovaj čin nazvao "sramnim" i apelovao na kraljicu Elizabetu II da im oduzme titule i da to treba da uradi odmah, napisao je Morgan u kolumni Daily Mail nazvavši Harija licemerom, osobom koja se prodala, sebičnjakom i razmaženim derištem, a u nekom trenutku ga je nazvao i Otrovnim princem.

Pirs navodi da je užasno sebično što će Hari objaviti knjigu baš kada će kraljica slaviti platinasti jubilej i da je takvo ponašanje preuzeo od žene jer ona gleda samo svoje interese.

foto: EPA/ Andy Rain

Na Tviteru su ga zamolili da se izvini Megan Markl da bi mogao da se vrati u emisiju iz koje je otišao (Dobro jutro Britanijo), ali vodetelj je imao jasan stav i poruku.

- Radije bih jeo veganske kobasice do kraja života nego se izvinio Princezi Pinokiju jer joj nisam verovao - napisao je u tvitu.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video: