Foto: Printscreen/Instagram

KRATKO

ŽENA FUDBALERA ISPROZIVALA MARINKOVIĆEVU: Sanja odgovorila na prozivke, a evo šta je PORUČILA Snežani Borjan!

Stars
> 10:41h

Voditeljka Sanja Marinković našla se na udaru javnosti zbog toga što je tajno fotografisala dve nepoznate žene koje su letovale u Turskoj, komentarišući njihove kilograme.

Osim korisnika društvenih mreža, tu su i javne ličnosti koje su je iskritikovale, a prva u nizu koja je dala oštar komentar je Snežana Borjan, a Marinkovićeva je ispričala kako se oseća povodom novonastale situacije.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

- Neki su na ružan način protumačili moj poziv da se životu možda treba prepustiti do kraja, bez gledanja u sat koliko je do kraja treninga ili brojanja zalogaja, što sam sebi u trenutku veoma zamerila gledajući kako žene koje zrače sa mnogo samopouzdanja oko mene uživaju u životu. Dakle, Merilin Monro ili Kejt Mos svejedno je, važno je kako vam je iznutra - rekla je Marinkovićeva.

Sanja je otkrila da li joj smeta što je baš kritike dobila od Snežane, supruge kapitena „Crvene Zvezde”, Milana Borjana, koju je zvala da gostuje kod nje u „Magazinu In”.

- Na odmoru sam. Nemam komentar, ne snimam emisije do septembra - završila je kratko Sanja.

foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, nakon što je videla objavu Marinkovićeve, Snežana je odmah reagovala burnim komentarom koji je zavredeo veliku pažnju javnosti i podrške.

- Sanja Marinković je nekoliko puta zvala mene i mog supruga da gostujemo u emisiji i nikada se nismo odazvali pozivu, ne zato što nismo hteli, već zato što nismo imali vremena. Sada sam srećna zbog toga, započela je oštro Borjanova u objavi na Instagramu, pa nastavila:

- Otkud ti ideja da slikaš bilo koga, a posebno nekoga koga ne poznaješ i postaviš na svoj stori, podsmevaš se na jedan jeftin i prefidan način koji ne priliči ni devojčicama, a ne nekome ko se hvali šerom emisije i ima toliko godina, da bi prikazala sebe kao nekoga ko je mršav i disciplinovan? To su parametri današnjice, ko je koliko zgodan? Šta je sa moralom, etikom? Šta je sa mozgom - napisala je Snežana na svom storiju.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/24.sedam/M.M.

Bonus video: