PREJADNO! KO JE ONA DA SUDI?! Sanja Marinković SRAMNIM potezom razbesnela sve, rugala se DEBELIM ŽENAMA pa dobila šta je ZASLUŽILA
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

sramno

PREJADNO! KO JE ONA DA SUDI?! Sanja Marinković SRAMNIM potezom razbesnela sve, rugala se DEBELIM ŽENAMA pa dobila šta je ZASLUŽILA

Stars -

Sanja Marinković odmara se u Turskoj gde je iz akva-parka podelila video i razbesnela mnoge na društvenim mrežama zbog neumesnog komentara na izgled običnih žena koje imaju viška kilograma.

Sanja je snimala kako se provodi u akva parku, a onda je usnimila i jednu ženu i njene drugarice. Komentar koji je stavila razbesneo je javnost.

Sanja Marinković
foto: Printscreen Instagram

"I posle Sanja razmišljaj o pravilnoj ishrani i treniraj... A vidi moju komšinicu iz akva parka i njene drugarice", napisala je Sanja i izazvala lavinu komentara.

"Iz 'kolicko' samo razloga jadno prejadno, ali to je ona tako da...", "Ko je ona da sudi", "Zbog idiota poput nje mnoge devojke imaju komplekse", "Kako čudan način da kaže da je rasista", "Nije svakom lepo da izgleda ko kokoška, koliko je nepristojno ovako slikati užas", "Možda je nekom lepo tako da izgleda šta nju briga užas", "Razlog zašto se plašim da idem na bazene/plaže ne mogu da verujem da ne umete da se ponašate", samo su neki od komentara besnih tviteraša.

00:09

BRUKA! KO JE ONA DA SUDI DRUGIMA?! Sanja Marinković sramnim potezom razbesnela javnost

kurir.rs

Bonus video:

00:02

DARA NIKAD BOLJE NIJE IZGLEDALA! Bubamara zapalila mreže: Skockala se pa snimila BUJNO POPRSJE, sve PUCA od SEKSEPILA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja