Foto: Printscreen/Twitter

promene

TIKTOK UVODI NOVU OPCIJU? Vreme je za STORIJE, društvena mreža se polako menja! (FOTO)

Tech

TikTok je potvrdio da radi na svojim TikTok "Pričama". Ova funkcija se trenutno se testira sa malim brojem korisnika na tržištima izvan SAD.

Uvek razmišljamo o novim načinima da donesemo vrednost našoj zajednici i obogatimo iskustvo TikTok-a... Trenutno eksperimentišemo sa načinima da kreatorima damo dodatne formate za oživljavanje svojih kreativnih ideja za zajednicu TikTok, saopštio je portparol TikTok, a prenosi Gsmarena.

Čini se da priče funkcionišu na isti način jer nestaju nakon 24 sata, možete videti ko je gledao vaše priče i možete pročitati komentare ostavljene na Stories. Priče neće narušti trenutni izgled početnog ekrana u aplikaciji, već će im se pristupiti prevlačenjem nalevo sa glavnog odeljka ili dodirom na Avatar osobe.

Nema reči o tome koliko bi trajalo testiranje, a nema ni datuma lansiranja. Biće zanimljivo videti kako će TikTok preuzeti Priče i učiniti je svojom. Potencijal za angažovanje i oglasni prostor je ogroman, ali ako se loše primeni, mogao bi završiti poput Twitter-ovog Fleets-a, ugašen.

TikTok Stories se ne očekuje da zameni bilo koju drugu postojeću funkciju priča koju TikTok već ima, poput Dueta, Uživo i Stitch, takođe je navela kompanija.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video: