MAJKU JOJ JE ZAPROSIO NJEN BIVŠI VERENIK: Marisa podelila ŠOK priču, saznala je sve 2019. godine i morala da živi sa njima! VIDEO
Foto: Printscreen/TikTok

PROŠLA KROZ AGONIJU

MAJKU JOJ JE ZAPROSIO NJEN BIVŠI VERENIK: Marisa podelila ŠOK priču, saznala je sve 2019. godine i morala da živi sa njima! VIDEO

Žena -

Marisa Kajli na Tiktoku je podelila šokantnu priču u kojoj je otkrila da je njena majka verena za njenog bivšeg verenika.

U nizu videozapisa Marisa je ispričala kako je saznala za njihovu vezu.

"Nažalost, 60 sekundi nije dovoljno vremena da vam otkrijem kako se moja majka verila za mog bivšeg verenika. On je mojih godina, bili smo u vezi u srednjoj školi. No, kako bi stvari bile još sočnije, preselio se kod nas par meseci nakon što smo počeli da izlazimo", rekla je devojka.

@marisakylie

My only claim to fame ??

♬ My Mom - Eminem

Tada je imala 16 godina i živela je s majkom, očuhom i dečkom. Uoči treće godišnjice veze s dečkom, majka i očuh su se rastali. Otprilike mesec dana nakon njihovog prekida, Marisa je ostavila svog verenika jer je shvatila da u 18. godini ne želi da bude vezana do kraja života.

Ubrzo nakon što je napunila 18 godina, Marisa se odselila s prijateljima i iznenadila se kada je videla bivšeg verenika kako se i dalje druži s njenom mamom.

"On je moj sin i ja ga volim i družiću se s njim htela ti to ili ne jer si ga uvela u moj život i nećeš ga samo tako izbaciti", govorila je majka devojci, kako je ona izjavila.

Marisa Kajli
foto: Printscreen/TikTok

Majka joj je 2019. godine priznala da se zapravo viđala s njenim bivšim verenikom. Nakon toga godinu dana nisu razgovarale. Dok one nisu razgovarale, Marisin bivši opet se preselio kod njene majke. No, Marisa je bila trudna i nije mogla da ostane s ocem svog deteta pa se preselila kod majke. Ubrzo nakon porođaja je dobila poziv od majke kako bi joj rekla da ju je zaprosio njen bivši verenik.

Marisa trenutno još uvek živi s parom, a njen odnos s majkom se polako popravlja. Korisnike Tiktoka šokirala je njena priča, a mnogi ne veruju da bi jedna majka napravila tako nešto svom detetu.

@marisakylie

Reply to @marissanicole249

♬ original sound - Marisa

Kurir.rs/Net.hr

Bonus video:

02:35

NISAM GLEDAO NJEN INTIMNI SNIMAK! Alen i Maja posle Zadruge čekaju DETE, a sada planiraju i venčanje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track