tužno

ŽIVOT NE PRESTAJE DA JE ŠAMARA: Glumica pobedila RAK, ali sada otkrila da boluje od TEŠKE BOLESTI!

Pop kultura

Zvezda serije "Bračne vode" Kristina Eplgejt (49) je posle Selme Bler, koja se godina bori protiv multiple skleroze, otkrila je da boluje od istog obolenja i to nakon što je uspela da pobedi rak dojke.

Ona je na svom Tviter profilu podelila tužnu vest.

- Pozdrav prijatelji. Pre nekoliko meseci dijagnostikovana mi je MS. Bilo je ovo čudno putovanje, ali imala sam podršku ljudi koje znam, a koji boluju od istog. Bio je ovo težak put, međutim, kako svi znamo, život ide dalje, osim ako neki idiot opet sve ne blokira - napisala je na svom profilu holivudska glumica i sa svojim fanovima podelila da je za nju počela nova životna borba.

foto: Profimedia

Nakon toga je stavila još jednu objavu u kojoj je sve zamolila da poštuju njenu privatnost i dopuste joj da izbori još jednu pobedu. Kako se mnogi sećaju, glumica koju smo rado gledali kao ćerku Ala Bandija i Pegi u "Bračnim vodama" već je strahovala za svoj život kada joj je otkriven karcinom dojke.

Bilo je to 2008. godine, nakon čega se podvrgnula bilateralnoj mastektomiji, a zbog svega onoga što je i sama prošla, odlučila je da osnuje fondaciju kojom bi se žene ohrabrile, ali i financijski pomoglo da redovno odlaze na preglede, kako bi se bolest otkrila u najranijoj fazi. Dobitnica Emija a tu je bitku dobila, ali sada kreće u novu i to sa varljivom multiplom sklerozom.

Kristina Eplgejt je igrala i u Prijateljima (tu je i dobila nagradu Emi), zatim u "Dead to me", Samanta ko? i brojnim filmovima kao što je "Anchorman: The Legend of Ron Burgundy" koji je postigao neverovatan uspeh.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video: