Samo nek je veselo

DOLIJAO Zvezda Montevidea prvi mladenački ples odigrao uz hit Tee Tairović! Uzeo mikrofon pa uz Pialovu pomoć repovao Gangam stajl

Uroš Jo­v­čić ože­nio se ju­če de­vo­j­kom Dže­ni­fer Dže­ni Mar­tin, ko­ju je upo­znao ka­da je u Špa­ni­ji sni­mao dru­gi deo hit filma

Pop kultura

Zve­zda fi­l­ma „Mon­te­vi­deo, bog te vi­deo“ Uroš Jo­v­čić ože­nio se u su­bo­tu izabra­ni­com Dže­ni­fer Dže­ni Mar­tin iz Špa­ni­je, ko­ja kao pe­va­či­ca na­stu­pa u emi­si­ji „Ami Dži šou“.

Glu­mac je pla­ni­ra­nje ve­n­ča­nja dr­žao da­lje od jav­nos­ti, ta­ko da se za sa­mu cere­mo­ni­ju sa­zna­lo sa dru­štve­nih mre­ža, ka­da su Uro­še­ve ko­le­ge sa svo­jim pratio­ci­ma po­de­li­le at­mo­s­fe­ru iz jed­nog beo­gra­d­skog ho­te­la, gde je sva­d­ba i održa­na.

foto: Instagram/Uroš Jovčić

Na­j­pre je sli­ke sa glu­m­če­ve sva­d­be po­de­lio na svom In­sta­gram sto­ri­ju Vla­di­mir Ko­va­če­vić, ko­ji je u opi­su obja­ve ta­go­vao svog ko­le­gu i pri­ja­te­lja Uro­ša uz opis - „ože­njen“.

Sva­d­ba je, re­klo bi se, bi­la pu­na emo­ci­ja i, po sve­mu su­de­ći, svi gos­ti su se bi­li lu­do za­ba­vi­li, a na pro­sla­vi su se na­šle, po­red Vla­di­mi­ra, i ko­le­ge Ste­van Pia­le sa su­pru­gom, Mi­loš Vla­lu­kin, kao i Go­ran Je­v­tić.

Mla­de­n­ci su svoj pr­vi ples za­po­če­li uz jed­nu ba­la­du, da bi se odjed­nom ri­tam pro­me­nio, pa su na­sta­vi­li da igra­ju uz hit Tee Tai­ro­vić „Ha­j­de“. Ta­da su im se i gos­ti pri­dru­ži­li na po­di­ju­mu i na­sta­la je pra­va lu­d­ni­ca.

foto: Instagram/Uroš Jovčić

Ina­če, Pia­le je bio na­ro­či­to do­brog ra­spo­lo­že­nja na sva­d­bi svog kla­si­ća, pa smo ta­ko mo­gli da vi­di­mo ka­ko se nje­go­va su­pru­ga Una na­šla me­đu onim da­ma­ma ko­je su se bo­ri­le da uhva­te bi­de­r­ma­jer.

- Že­na mi se pri­ja­vi­la da hva­ta bi­de­r­ma­jer. Isku­stva? - na­pi­sao je Ste­van. Ka­sni­je smo vi­de­li da je i sam mla­do­že­nja uzeo mi­kro­fon u ru­ke i uz Pia­lo­vu po­moć re­po­vao i igrao uz pe­smu „Ga­n­gam sta­jl“, a on­da se na­šao i u ulo­zi di-dže­ja.

foto: Instagram/Uroš Jovčić

Uroš i Dže­ni­fer Dže­ni Mar­tin su se upo­zna­li na sni­ma­nju fi­l­ma „Mon­te­vi­deo, vi­di­mo se“ u Špa­ni­ji. Par se ve­rio pro­šle go­di­ne. Pre ve­ze sa Uro­šem, Dže­ni je ži­ve­la na Te­ne­ri­fi­ma, ali se zbog lju­ba­vi do­se­li­la u Sr­bi­ju. Sa glu­m­cem ži­vi u sta­nu ko­ji su im ustu­pi­li nje­go­vi ro­di­te­lji.

Ale­k­san­dar Panić

Bonus video: