Moja Srbija. Volim vas rode moj, Foto: Printscreen/Facebook

ODREKLA GA SE

OVO JE BIVŠA ŽENA RASPOPA LAJOVIĆA Ja sam Srpkinja s velikim S. Volim Srbiju! Šta reći za čoveka koji proda porodicu zarad titule

Raspop Vladimir Lav Lajović, koji je izašao iz CPC i formirao svoju eparhiju, protivi se ustoličenju mitropolita crnogorsko-primorskog na Cetinju. Lajović je vođa nepriznate eparhije podgoričko-dukljanske pravoslavne crkve Crne Gore.

Crna Gora
> 10:09h

Za razliku od Vladimira Lava Lajovića, koji preti narodu Crne Gore koji je priklonjen SPC, njegova nekadašnja supruga Svetlana Marković Lajović je na Fejsbuku pre nekoliko dana podelila i pohvalila snimak emisije sa profila SPC „Verujem u jednog boga“.

Lajovićeva na svom profilu ima i fotografije sa zastavom Srbije i podignuta tri prsta. Kurir je pokušao da dobije komentar od Lajovićeve, ali se ona do zaključenja broja nije javila.

Kada je Lajovic objavio a je postao đakon Crnogorske pravoslavne crkve Miraša Dedeića, Lajovićeva ga se odmah odrekla.

– Dragi fb prijatelji, najljubaznije vas molim da mi neko vreme ne šaljete poruke. Posebno vas molim da mi ne šaljete slike „rukopoloženog“ đakona, jer smo deca i ja jako uznemireni i ne znamo šta nas je snašlo.

Ja sam Srpkinja sa velikim S… Volim svoju Srbiju kao svoj život… I više nikakve veze sa ovim čovekom nemam…

Šta reći za čovjeka koji proda porodicu zarad titule… Uvuče nacionalizam u bračnu postelju… Neko ko nosi srpsku krv, kome je majka Srpkinja, koji su poreklom sa Kosova…

U svakom slučaju, ne dao Bog nikome ovo što prolazim!,

-Očajna sam…..Što ostavi svoji zemlju, svoj narod, misleći da se udajem za dobrog čoveka, napisala je Svetlana Lajović pre 4 godine, odgovarajući na komentare prijatelja.

kurir.rs