Foto: Marina Lopičić

sposoban čovek

DUŠKO TOŠIĆ IMA NOVI POSAO, OZBILJNO MENADŽERIŠE: Posle Rišaira Živkovića, završio posao Miralemu Pjaniću!

Fudbaler koji još nije okončao uspešnu karijeru sjajno se snašao na novom zadatku

Fudbal

Duško Tošić je izgleda vrlo blizu odluke da okonča uspešnu fudbalsku karijeru. Otisnuo se u menadžerske vode i krajem leta radi posao na kojem bi mu pozavidele i mnogo veće face iz sveta fudbala, barem što se agenata tiče.

foto: Starsport

Duško Tošić nedavno je završio transfer Rišaira Živkovića u Crvenu zvezdu. Tada je obezbedio sjajne uslove svom klijentu, godišnju platu od 420.000 evra, uz sjajne bonuse. Još 100.000 evra u slučaju plasmana u Ligu šampiona, 50.000 evra za Ligu Evrope i 25.000 evra za Ligu konferencija. Osvajanje titule u Srbiji Rišairu će doneti 30.000 evra, a Kup Srbije 20.000 evra. Svaki gol donosi 2.000 evra na račun, a asistencija 1.000 evra.

Izgleda je ta pregovaračka sposobnost Duška Tošića dobro primećena. Bosanski, italijanski i turski mediji javljaju da je nekadašnji reprezentativac Srbije završio transfer Miralema Pjanića iz Juventusa u Bešiktaš, tačnije jednogodišnju pozajmicu fudbalera iz BiH. Ona je vredna 2.750.000 evra koliko će Turci platiti Italijanima. Duško Tošić sačekao je Miralema Pjanića i njegovog agenta Nermina Čengića u Istanbulu, a onda ih sa ljudima iz Bešiktaša odveo u prostorije FS Turske gde je pre ponoći ozvaničena pozajmica.

foto: Www.crvenazvezdafk.com

Duško Tošić nije okončao fudbalsku karijeru. Kako sam kaže ima 36 godina, ali se sjajno oseća i mogao bi još da igra. Ponudio se Crvenoj zvezdi da igra bez primanja, međutim klub još nije odgovorio. Konačnu odluku treba da donese trener Dejan Stanković, a do tada Duško Tošić će se posvetiti menadžerskom poslu.

Kurir sport/A. R.