ZVEZDA ČEKA ODGOVOR ŽIVKOVIĆA: Rišairo u Groningenu, Turci baš zagrizli za Kataija, žele ga po svaku cenu!
Foto: Profimedia, Beta

živo na marakani

ZVEZDA ČEKA ODGOVOR ŽIVKOVIĆA: Rišairo u Groningenu, Turci baš zagrizli za Kataija, žele ga po svaku cenu!

Fudbal -

Pred revanš utakmicu sa Klužom prelazni rok okupirao čelnike crveno-belih

Rišairo Živković boravio je u Beogradu, razgovarao sa čelnicima Crvene zvezde Zvezdanom Terzićem i Mitrom Mrkelom, ali još nije doneo konačnu odluku. Holandski napadač srpskog porekla vratio se u Groningen, gde bi u krugu porodice trebalo da definitvno odluči gde će nastaviti karijeru.

Rišairo Živković

Crvena zvezda je ponudila Živkoviću trogodišnji ugovor, lepa primanja i mogućnost napredovanja u karijeri, jer će igrati evropska takmičenja ove sezone. Kako pišu mediji iz Holandije,šanse da se napadač vrati u njihovu ligu nisu velike. Navodno, njega su kontaktirali bivši klub Groningen, kao i Cvole, koji bi želeli da ga vide u svojim redovima. Međutim, Crvena zvezda je izgleda prvi izbor za Rišaira Živkovića.

Ozvaničenje saradnje između Crvene zvezde i Rišaira Živkovića (24) moglo bi da se desi u petak, kada bi crveno-beli i zvanično trebalo da obezbede učešće u Ligi Evrope. Dan ranije, tim Dejana Stankovića igra revanš utakmicu protiv rumunskog Kluža (20.30), nakon što su u Beogradu slavili rezultatom 4:0.

Rišairo Živković je na svom instagramu napisao da je završio saradnju sa kineskim klubom Čangčun Jataijem i da je vreme za nove izazove u karijeri.

Sa druge strane, Crvena zvezda bi pred kraj prelaznog roka mogla da ostane bez Aleksandra Kataija (30), za kojeg je zainteresovan Bešiktaš. Kurir je još u subotu objavio da su skauti šampiona Turske na dve utakmice gledali Magika i da su zadovoljni onim što su videli.

Aleksandar Katai
foto: www.crvenazvezdafk.com

Navodno, crveno-beli traže između tri i četiri miliona evra za svog najboljeg igrača. U slučaju da Katai bude prodat Bešiktašu, sasvim je izvesno da će ostati Mirko Ivanić, za koga su interes pokazali moskovski Dinamo i škotski Glazgov Rendžers.

Kurir sport / A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track