Foto: Profimedia

jedan od najpoželjnijih

LATINO ZAVODNIK PROŠETAO CRVENIM TEPIHOM: U 7. deceniji izgleda bolje nego ikad, ali svi su gledali njegovu frizuru! (FOTO)

Pop kultura

Antonio Banders važi za jednog od najlepših latino zavodnika iako je u 7. deceniji. On ima 61 godinu, ali i dalje izgleda neverovatno dobro i dalje važi za jednog od najpoželjnijih frajera Holivuda.

On je izazvao mnogo pažnje je u Veneciji a na Mostru je stigao u društvu devojke Nikol Kimpel (39).

foto: Profimedia

Glumac se pojavio sa neobičnom frizurom odnosno bojom kose. Navodno je pokušao da sakrije sede tako što je svoju nekada prepoznatljivu crnu kosu prefarbao u tamno riđu, dok je kosa sa strane ostala seda. Sve zajedno, kažu posmatrači, dalo je komičan efekat koji je mogao da izbegne samo da se prosto nije ofarbao.

foto: Profimedia

Posebno komičan efekat postigao je time što riđa farba nije u tonu ni sa njegovom bradom, pa se mnogi nadaju da je ova frizura rezultat neke njegove uloge koju sprema, a ne činjenice da pokušava da prikrije sede.

Inače, on je u vezi sa Nikol od 2014. godine kada se rastao od poznate glumice Melani Grifit sa kojom je bio u braku od 1996. godine.

Antonio Banderas se na filmskom festivalu u Veneciji predstavio "Official Competition", španskom komedijom u kojoj glumi sa Penelope Kruz.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video: