Foto: Printscreen/TikTok/ jaynedoee0

ŠOK!

VLASNICA JE ZGRADE, A SVOM DEČKU NAPLAĆUJE KIRIJU: Priznala da on NEMA POJMA gde ide njegov novac, pa izazvala RASPRAVU! (VIDEO)

Žena

Jedna korisnica TikToka otkrila je da je svom dečku bajmodavac, tvrdeći da je on godinu dana sam plaćao kiriju te da nije znao da je ona vlasnica, ne samo stana u komoe on živi, već cele zgrade.

Naime, ona je objasnila da njen dečko već godinu dana živi sa njom te plaća stanarinu, ali i sve veće račune.

- On uopšte ne zna da sam ja vlasnik stana i da već pet godina posedujem našu zgradu. Dakle, sva njegova plaćanju idu meni. Mislite li da će biti ljut kad to sazna? - ispričala je u videu.

Njen video brzo je izazvao burnu raspravu, a reakcije na njeno priznanje bile su različite. Mnogi su je optužili da je koristila dečka bez njegovog znanja, tvrdeći da nije stvar u tome što samo on plaća kiriju, već u tome da laže kome njegov novac ide.

- To je tako pogrešno. Pokazuje da ga samo koristiš. Jadnik - komentarisao je jedan korisnik.

Ipak, drugi su je pohvalili zbog njene "briljantne prevare", ističući kako bi njen dečko ionako morao da plaća kiriju da živi negde drugde.

- Neki su samo ljuti što je to smislila ona, a vi niste - komentarisala je jedna korisnica, dok je druga objasnila: “I dalje mora da plaća kiriju! Banka ne prihvata ljubav umesto novca svaki mesec.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video: