TUŽNO JE ŠTO SI BUKVALNO PROMENILA RASU: Osudili je što koristi tamni puder, OPTUŽUJU je da želi da sakrije da je belkinja! VIDEO
Foto: Printscreen/TikTok/amberscholl

šta vi mislite?

TUŽNO JE ŠTO SI BUKVALNO PROMENILA RASU: Osudili je što koristi tamni puder, OPTUŽUJU je da želi da sakrije da je belkinja! VIDEO

Žena -

Amber Šol izazvala je lavinu komentara na društvenoj mreži TikTok kada je pokazala kako izgleda bez šminke.

Naime, korisnici ove društvene mreže su osudili njenu transformaciju i, kako kažu, potrebu da tamnim puderom u potpunosti prekrije prirodni ten.

Devojka na početku snimka bez šminke leži u bade mantilu, a samo nekoliko sekundi posle, ona je obučena u usku crnu haljinu, a njen izgled se u celosti menja.

Pratioci su primetili da je njen puder znatno tamniji od prirodne boje njenog tena, pa su je žestoko osudili.

- Tužno je što si doslovno promenila rasu - napisala je jedna devojka, a druga je dodala da je jedva čekala da vidi kraj snimka, ali da se razočarala kada je videla veliku promenu u boji kože:

- Ja sam meleskinja i ovo mi se uopšte ne sviđa. Razumem potrebu da imaš tamniji ten, ali je ovo je stvarno preterivanje.

@amberscholl

What number was your favorite? ? Use code “15AMBER” for an extra 15% off the entire @shein_official Us site! ##SHEINBlackFriday ##ad

♬ CountDown - T.M.T

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:18

KAJA U ISTOM TRENUTKO SLOMLJENA I PONOSNA: Ispratila ćerku Nikolinu u BELI SVET pa se od nje oprostila potresnim rečima (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track