rodoljub za medalju

BEOGRAĐANIN MILIJA ODRŽAO LEKCIJU O TOME KAKO SE VOLI OTADŽBINA! Okačio trobojku na balkon, njegove reči treba da čuje svaki Srbin

Beograd

Da su građani Srbije poslušali poziv predsednika Srbije Aleksandra Vučića da na Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave na svojim balkonima okače trobojku, vidi se na primeru velikog rodoljuba, Beograđanina Milije Ilića.

On je ovog jutra pokazao kako se voli svoja država, ali i uče nova pokolenja o tome šta treba da se proslavi na današnji dan.

"Jedva sam čekao da svane i zvao sam moje unuke u Niš da i one okače zastavu", poručio je on na početku razgovora za Kurir televiziju.

A onda je održao lekciju o tome kako se voli svoja domovina, njena istorija, velikani, intelektualci:

"Nacionalno jedinstvo je zastava, vojska, policija, zdravstvo, Dučić, Crnjanski, Njegoš, sveto srpstvo", poručio je ovaj Beograđanin uz napomenu da ne možemo sve da pobrojimo šta možemo da kažemo o ovom danu.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video: