Foto: Profimedia

NIJE SE JOŠ OGLASIO

GLUMCI SU ZBOG NJEGA DOBILI MENTALNE PROBLEME: Doktor iz čuvene serije TERORISAO kolege na setu, evo kako ih je MALTRETIRAO!

Pop kultura
> 18:55h

Čuveni doktor iz serije "Grey's Anatomy", Patrik Dempsi otpužen je da je zlostavljao kolege na setu. Kako prenose strani mediji, zbog toga su mnogi završili sa prihičkim problemima.

foto: Profimedia

Serija "Grey's Anatomy" za kratko vreme postala je ogroman hit u celom svetu, a svima je bila zanimljiva priča između glavnih likova, doktora Dereka Šeparda i Meredetit Grej. Zgodni Patrik Dempsi preko noći je postao glavna faca u Holivudu, a njegovu "smrt" u seriji, fanovi su teško prihvatili.

Sada su međutim procurile informacije da je glumac dobio, a ne dao otkaz, kao i da je razlog bilo njegovo loše ponašanje na setu zbog čega su svi imali mentalne probleme.

Naime, detalji o svemu pojavili su se u novoj neautorizovanoj knjizi o dešavanjima na setu najpopularnije serije tih godina. Bivši izvršni producent Džejms D. Pariot rekao je u odlomku koji je objavio Hollywood Reporter: "Bilo je problema sa ljudskim resursima. To ni na koji način nije bilo seksualno. On je na neki način terorisao sve."

foto: Profimedia

"Neki članovi glumačke ekipe imali su sve vrste mentalnih problema. Imao je takvo držanje na setu i znao je kako da zaustavi produkciju i zaplaši ljude"

Džejms kaže da Patrik više nije hteo da bude u seriji.

"On i Šonda Rajms koja je i autor serije stalno su se hvatali za vrat. Nije mu se dopadalo što mora da dolazi na set i radi. Nije pamtio tekstove, maltretirao je kolege", napisano je.

"To je na svojoj koži najviše osetila upravo Elen Pompeo koja je igrala Meredit Grej, a koja je često bila frustrirana zbog Patrikovog ponašanja."

"Želela je da stvari budu fer, a on je sve radio po svom, na uštrab kolega. U jednom trenutku je shvatila da ima dvostruko više epizoda nego on, a želela je da provodi vreme i sa porodicom".

"Kada je to rekla Patriku on joj je odgovorio da ga je baš briga" rekao je Pariot. Šonda je bila očajna i ucenila je mrežu - ili ona ili Patrik. Pridružili su joj se i skoro svi glumci sa seta, a nakon brojnih žalbi, odlučeno je da njegov lik bude ubijen u saobraćajnoj nesreći."

Da priče nisu potpuna budalaština svedoči i izjava jednog od prisutnih na setu koji je svojevremeno rekao da se Patrik nije ponašao najbolje, ali da je u tom trenutku bio mizeran, te da nije imao nikoga da sa njim popriča.

Glumac se nije oglašavao povodom optužbi, a da li će, ostaje da vidimo.

foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video: