Foto: Ata Images

siguran u sebe

VOLIM KADA MOJA ŽENA IZGLEDA BOMBASTIČNO! Ljuba otkrio kako on utiče na DUŽINU Katarinine SUKNJE!

Stars

Ljuba Perućica nedavno se sam pojavio na promociji novih pesama Milice Jokić. Tom prilikom otrkrio je zašto supruga ovoga puta nije pored njega, ali i da je on taj koji joj sugeriše da skrati suknju.

foto: Printscreen/Instagram

U javnosti je poznato da Ljuba sa sobom uglavnom vodi svoju suprugu Katarinu Kolozeus kako na slavlja na kojima je pozvan kao gost, tako i na nastupe. Kako je supruga popularnog pevača ranije isticala, ona ne ide na njegove nastupe kako bi ga kontrolisala nego zato što i sama mnogo voli dobar provod.

foto: ATA Images

- Za moj stajling, kao i skoro uvek, zadužena je moja supruga Katarina , koja večeras nije sa nama jer nije. Šalim se, išli smo prošle nedelje zajedno na proslavu, iskoristili smo bonus zajedničkih izlazaka za ovaj mesec. Ne može baš uvek da ide sa mnom, ne bi bilo normalno.

foto: Dragana Udovičić

Nisam ljubomoran kada obuče kratko, ja zaista mnogo volim kada ona izgleda bombastično. Nikada u životu joj nisam rekao da produži suknju već joj govorim da je skrati. I što se dekoltea tiče ne smeta mi kada je malo dublji, ja to volim.

foto: Printscreen Instagram

kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video: