Foto: Privatna Arhiva

strašno

OTKRIVEN MOTIV ZBOG KOGA JE SESTRIĆ UBIO UJAKA NA SVADBI! Krvnički ga šutirao, čovek se vratio KRVAV sa hematomima na glavi!

Crna Hronika

Istražitelji čekaju rezultate obdukcije, kao i toksikoloških analiza, koje su naložene nakon smrti Dragana Živadinovića (56) iz Svrljiga, koji je pretučen na ćerkinoj svadbi u jednom hotelu u Nišu, kako bi odlučili o daljim koracima u odnosu na osumnjičenog Mlađana N. iz Knjaževca.

osumnjičenifoto: Privatna Arhiva

Kako je za Kurir objasnio Ivan Marković, portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičeni, koji je inače sestrić preminulog, je nakon nemilog događaja u pritvoru proveo četiri dana.

Teške povrede

- Osumnjičeni je hapšen i bio je u pritvoru od 6. do 10.septembra zbog nanošenja teške telesne povrede. Po saslušanju svedoka, on je pušten da se brani sa slobode. U međuvremenu smo dobili informaciju da je povređeni preminuo i odmah je obavljena klinička obdukcija i naložena sudsko-medicinska obdukcija i toksikološke analize, radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti, odnosno da li je to posledica nanošenja teške telesne povrede. Kada dobijemo te rezultate odlučićemo o saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, o eventulano novoj kvalifikaciji krivičnog dela, i daljem postupanju - rekao je Marković.

Komšija

Neverovatno mi je da su se oni potukli

Komšije preminulog kažu da je on bio fin čovek.

- Radio je u Mašinskoj industriji u Svrljigu, a hobi mu je bio ribolov. S jednim komšijom je često odlazio na pecanje, a išli su zajendo i da beru pečurke, znao je da nađe i tartufe - kaže komšija Živadinovića, dok komšije Mlađana N. pričaju da je on iz dobre porodice i da je njegova majka rođena sestra Živadinoviću.

- Porodice su bile u dobrim odnosima, posećivali su se. Neverovatno mi je da je su se njih dvojica potukla, moguće da je alkohol svemu kumovao - kaže komšija.

Kako smo juče pisali, pokojni Živadinović i osumnjičeni Mlađan N. sporečkali su se na svadbi Živadinovićeve ćerke.

- Draganu se jedna gošća požalila da Mlađan dosađuje njenoj prijateljici. Dragan je odmah reagovao i zahtevao da Mlađana udalje iz sale. Nekoliko minuta kasnije, Mlađan, koji se valjda osetio poniženim, prišao je i udario ga pesnicom u glavu, potom su izašli napolje, a Dragan se vratio sav u modricama, krvav i iscepane odeće. Neki kažu da ga je sestrić oborio i šutirao - rekao je jadn gost sa svadbe.

Hematomi na glavi

Izvor iz istrage kaže da Mlađan N. posle hapšenja nije sporio da se potukao s ujakom.

- Činjenica je da je sestrić snažno udario ujaka u glavu. Imao je hematome i dva puta je bio operisan. Zbog tih hematoma mu je kasnije i pozlilo, i nema sumnje da je reč o nanošenju teške telesne povrede sa smrtnim ishodom - kaže izvor.

(Kurir.rs / D. I.)