NOVI DETALJI KRVAVE SVADBE U NIŠU: Osumnjičeni sestrić koji je pretukao ujaka priveden, pa pušten, sada niko NE ZNA GDE MLAĐAN!
Foto: Privatna Arhiva

čeka se obdukcija

NOVI DETALJI KRVAVE SVADBE U NIŠU: Osumnjičeni sestrić koji je pretukao ujaka priveden, pa pušten, sada niko NE ZNA GDE MLAĐAN!

Crna Hronika -

Mlađan N. iz Knjaževca koji se, kako se sumnja, na svadbi potukao sa svojim ujakom Draganom Živadinovićem (56) iz Svrljiga, pa je nesrećni čovek nakon 12 dana preminuo, bio je u pritvoru tri dana, nezvanično saznaje Kurir.

Mlađan n.
Mlađan n.foto: Privatna Arhiva

Inače, sve se dogodilo na svadbi Živadinovićeve ćerke u jednom hotelu u Nišu. Kako su gosti sa veselja ispričali za Kurir, Mlađan N. je najpre udario pesnicom u glavu svog ujaka, a potom su izašli napolje.

- Šta se napolju dogodilo, to niko ne zna, ali se Dragan posle izvesnog vremena vratio u salon sav izgreban, krvav i iscepane košulje. Povod za svađu između sestrića i ujaka navodno je bilo to što se jedna gošće žalila na Mlađana, pa je Dragan tražio da ga udalje iz sale - kaže izvor i dodaje da je Živadinoviću pozlilo tek sutradan, pa je primljen u bolnicu.

- Pošto je Dragan hospitalizovan, policija je privela Mlađana N., to je bilo 6. septembra, a Mlađan je već 9. septembra pušten iz pritvora da se brani sa slobode zbog krivičnog dela učestvovanje u tuči - kaže izvor.

On objašnjava da trenutno ne znaju gde je Mlađan N., koji nije bio na sahrani ujaka, ali da očekuju da će krivično delo koje mu se stavlja na teret biti prekvalifikovano.

- Obdukcija će utvrditi da li je Živadinovićeva smrt nastupila kao posledica prebijanja na svadbi - objašnjava izvor.

umrlica nesrećnog čoveka
umrlica nesrećnog čovekafoto: Privatna Arhiva

HRONOLOGIJA

x 3. septembar - Živanović dobio batine

x 4. septembar - pretučeni muškarac primljen u bolnicu

x 6. septembar - policija privela Mlađana N.

x 9. septembar - Mlađan N. pušten iz pritvora

x 17. septembar - Živadinović preminuo u bolnici

x 19. septembar - Živadinović sahranjen u Svrljigu

(Kurir.rs / D. Ilić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track