Foto: Pritnscreen

NEOBIČNO

TAKMIČARKA NIKAD NIJE KASNO PRIZNALA DA SE STIDI SVOG IMENA! Svi zanemeli kada su čuli kako se ZOVE, a onda je ŽIRI TEŠIO!

Stars

Takmičarka muzičkog takmičenja "Nikad nija kasno" iz Svilajnca istakla je da je muzika njena ljubav od malih nogu, te je priznala da je zbog pevanja čak pobegla i od kuće.

Ipak, mnoge je iznenadila kada je rekla kako se zove i preziva. Naime, Živoslavka Tasić postidela se zbog imena.

foto: Pritnscreen

- Mnogi će biti šokirani mojim imenom jer se 23 godine bavim ovim poslom. Zovem se Živoslavka, a zovu me Stoja, jer kada me slušate imate utisak da peva Stoja. Ime nikada nisam volela i stidela sam ga se. Nisam znala nijednu devojčicu da se tako zove - rekla je ona pred svoj nastup.

- Vidim da te boli to ime ali ono se tumači kao neko ko slavi život. Nemoj da bežiš od imena koje je lepo - rekao je Žika Jakšić.

foto: Pritnscreen

- Stoji je u podršku stigao suprug Slađan sa kojim živi od 2016.godine a kog poznaje više od 25 godina- Bili smo prijatelji a ustvari se sve vreme voleli. Bili smo nerazdvojni a tinjala je ljubav. Nisam imao hrabrosti da joj priđem. Ali evo ovako se namestilo, život je čudo - rekao je Slađan koji se inače bavi pčelarstvom.

- Meni je skroz okej tvoje ime. Zamisli muškarca koji se zove Živoslav, to je normalno ime. A zamisli da se zove Stojko. To već nema priču- prokomentarisao je Mima Karadžić i nasmejao kandidatkinju.

foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B/Grand

Bonus video: