CENA NASTUPA MI JE SKOČILA ZA DUPLO! Bojana odnela TROSTRUKU POBEDU u Nikad nije kasno, a sad priznala: Kod kuće ni ne BORAVIM!
Foto: Printscreen

NEMA SLOBODNOG DANA

CENA NASTUPA MI JE SKOČILA ZA DUPLO! Bojana odnela TROSTRUKU POBEDU u Nikad nije kasno, a sad priznala: Kod kuće ni ne BORAVIM!

Stars -

Pevačica Bojana Barjaktarević odnela je trostruku pobedu u emisiji „Nikad nije kasno“, što je bio presedan u dosadašnjem takmičenju, a sada je istakla da joj nastupi i cena skočili za duplo.

Bojana Barjaktarević
foto: KURIR/Privatna Arhiva

- Utisci su fenomenalni, iako još uvek nisam stigla da ih sumiram. Stalno sam u pokretu i imam nastupe, nisam stigla ni žurku u čast pobede da napravim. Da sam očekivala trostruku pobedu, zaista nisam, bila sam ubeđena da će tri različite osobe odneti tri različite nagrade. Ali eto, dogodilo se čudo. Odnela sam sve tri nagrade i prijatno sam se iznenadila. Drago mi je zbog toga što me publika voli – poručuje Bojana koja je nakon takmičenja počela da nastupa i zarađuje duplo.

- Nastupi i cena istih je skočila za duplo. Negde od polovine takmičenja je sve krenulo uzlaznom putanjom. Kod kuće ni ne boravim. Jedva sastavim dva dana u toku nedelje da mogu da odmorim. Radim najviše privatna veselja i to je moj teren. Zadovoljna sam, volim svoj posao i velika je medijska ekspanzija nakon pobede u „Nikad nije kasno“ – kaže pevačica koja je uspela da rasplače Žiku Jakšića kada je otpevala pesmu „Prođi sa mnom ispod duge“.

- Žika mi je van kamera poručio: „Ti ženo nisi normalna“. Ne samo Žika, nego ljudi širom sveta. Mnoge sam rasplakala i dirnula svojom emocijom. Probudila sam u ljudima ona najlepša osećanja. Gledala sam da kroz takmičenje ne pevam pesme od samo jednog izvođača, nego da svaki put iznenadim publiku nekim novim žanrom i onim što od mene nisu očekivali. Ako dobro radite svoj posao, publike treba da vas čuje kroz razne žanrove i da što više doprete do širokih narodnih masa – zaključuje Bojana Barjaktarević.

Bojana Barjaktarević
foto: Printscreen

Kurir.rs/Blic/M.M.

BONUS VIDEO:

Bonus video:

00:14

ŽIVOT NIJE SVILA I KADIFA, LUTKICA ĆE DA VIDI KAKO JE OVO LAK POSAO: Bekvalčeva očitala bukvicu ćerki Hani i sa svima to PODELILA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja