Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

žestoko

IZ SRPSKE LISTE URNISALI TADIĆA: Podsetio je ljude zašto je bivši, za svoje šićardžijske interese spreman da proda narod na KiM!

Politika
> 13:06h

Bivši predsednik Srbije Boris Tadić ponovo je podsetio narod zašto je bivši, jer je za svoje sitne šićardžijske interese spreman da proda sopstveni narod na Kosovu i Metohiji, saopštili su iz Srpske liste na KiM reagujući na napad lidera SDS.

- Jednostrane akcije Prištine praćene udarom ROSU koje danas imamo direktna su posledica pogubne politike upravo Borisa Tadića i njegovih najbližih saradnika. O tome koliko je i kako branio srpski narod, Tadić je najbolje pokazao kada je pobegao u Rumuniju, dok je Kosovo proglašavalo nezavisnost. Vuk dlaku menja, ali ćud nikad, pa je Tadić i sada hrabro otišao u Ukrajinu da gleda prvenstvo u fudbalu, dok je Rosu na srpski narod udario dugim cevima i oklopnim vozilima - naveli su iz Srpske liste i dodali: - Zato naš narod na Kosovu i Metohiji bezrezervno veruje predsedniku Aleksandru Vučiću koji se danonoćno bori za naše interese, dok su Tadić i njegovi satrapi prvi kada treba da se udari na srpski narod ili pobegne preko granice.

Podsetimo, Tadić je rekao da je situacija na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak "direktna posledica interesa" koji se tiču predizbornih kampanja premijera Kosova Aljbina Kurtija i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a nimalo interesa običnih ljudi.

Kurir.rs