Foto: Profimedia

jezivo

BRUTALNO UBILA MAJKU, ZAVRŠILA U ZATVORU, A ONDA SE DESIO PREOKRET Glumica iz HIT filma neće odgovarati za zločin, razlog je čudan

Pop kultura

Moli Ficdžerald zasad neće biti suđeno za ubistvo majke Patricije Ti Ficdžerald koje je počinila 2019. godine.

Američka glumica iz hit-filma Kapetan Amerika Moli Ficdžerald koja je bila osuđena za ubistvo majke neće morati na suđenje zbog počinjenog zločina, barem zasad.

foto: Printscreen/Instagram

Prema pisanju TMZ 40-godišnja Moli je trenutno proglašena nesposobnom za suđenje, a uprkos tome što je bila priznala ubistvo, sada tvrdi kako joj je smrtonosni ubod nožem zadala u samoodbrani, stoji u službenim sudskim spisima.

Molin advokat Džejson Bilam za TMZ je izjavio kako će njegova klijentkinja biti vraćena u mentalnu bolnicu gde će prema odluci suda nastaviti lečenje. Ipak, pred sudom bi se mogla pojaviti i to ako će njeno mentalno stanje biti bolje nakon sledećih 90 dana. Lekari su sudu prezentovali glumičinu dijagnozu koja je prihvaćena, pa su pojasnili kako Moli ne razume zakonodavni proces u koji je uključena. Navodno razume uloge advokata, tužioca i sudije kao i zločin koji je počinila, ali ne razume sam proces suđenja

foto: Printscreen/Instagram

Moli se suočila sa optužbama za fatalno ubistvo sopstvene 68-godišnje majke Patricije Ti Ficdžerald u decembru 2019. godine. Nakon krvavog napada sama je nazvala policiju i izjavila kako ju je majka htela ubiti. Obdukcija Patricijinog tela i uviđaj nisu pokazali da je ona uopše držala nož u rukama i da je imala nekoliko smrtonosnih povreda. Kada je policija stigla u njenu kuću pronašli su je na podu kraj vrata sa nožem u leđima.

foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video: