OVO SU RAZLIČITI TIPOVI ŽENA NA SVADBI: Momak napravio URNEBESAN snimak i pogađa pravo u metu, sigurno ćete se PREPOZNATI! VIDEO
Foto: Printscreen/Tik Tok

ceo balkan plače od smeha

OVO SU RAZLIČITI TIPOVI ŽENA NA SVADBI: Momak napravio URNEBESAN snimak i pogađa pravo u metu, sigurno ćete se PREPOZNATI! VIDEO

Zanimljivosti -

Svadba odnosno venčanje je jedan od najradosnijih trenutaka u životu i veoma kompleksna manifestacija za sve "učesnike" - mlada i mladoženja i njihove porodice sa jedne i gosti sa druge strane. Međutim, ovog puta tema videa su različiti tipovi žena na svadbi.

Mladi TikToker Sead je lepo objasnio koliko tipova žena ima na svadbi i svaki je bolno tačan. Dosta dama će se prepoznati u njemu.

balkanska mama
foto: Printscreen/Tik Tok

Dakle, različiti tipovi žena na svadbi

Ona koja uvek zove da se ustane i da se igra, ona koja uvek traži momka za svoju ćerku, ona koja snima lajv na Fejsbuku celu noć, ona koja se posvađala sa čovekom pre dolaska, dama, ona što je čekala na ovaj trenutak celi život, ona što vrti krpom i viče, ona što samo sleže ramenima, ona što svakog odmerava, ona što je uvek muči gorušica, ona što uvek kasni, razvedena zavodnica, ona što žvizdi, ona emocionalna, ona što ne zna ni gd je ni šta je, ona što ti govori "ti si sledeća", ona što se pravi da ne zna da igra, a ustvari je sramota, ona što je svaka pesma njena.

I koji ste vi tip?

@seadhr

OZNAČI BFF I NEK SE PRONAĐE ? Balkan Edition ✨ #fyp #foryou #balkan #mama #svadba CR: @ramina_rated ?

♬ Užicko Kolo - Velimir Živković - Velja

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

01:27

BJELOGRLIĆ JE NAPUNIO 58 GODINA, A OVAKO SLAVI ROĐENDAN: Pevao mu ACO PEJOVIĆ, a i jedna glumica na uvce VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track