Foto: Pritnscreen/Instagram

ŠPANSKA SERIJA

TELENOVELA SE NASTAVLJA Novi detalji Ikardijeve DRAME: Vanda unajmila PRIVATNOG DETEKTIVA da prati Maura, a onda je usledilo OVO

Vanda i Mauro Ikardi već danima su glavna tema svih svetskih tabolida.

Fudbal
> 09:37h

Navodna Maurova preljuba sa argentinskom glumicom bila je "kap koja je prelila čašu" pa je bombastična Vanda na društvenim mrežama napravila haos.

Postavila je na Instagram storiju rečenicu koja je podigla veliku buru, izbrisala većinu fotografija sa Maurom i skinula prsten - bar sudeći prema najnovijim fotkama na ovoj društvenoj mreži.

foto: Pritnscreen/Instagram

Izgleda da se ova ljubavna drama završava onako kako je i počela - preljubom!

A dok ovoj sapunici ne dođe konačan kraj, ljubitelji tračeva iz života poznatih imaju šta da čitaju i o čemu da raspravljaju.

Sada su isplivali i najnoviji detalji skandala o kojem bruji planeta.

Naime, kako prenose svetski mediji, a među njima i portal "Yardbarker", Vanda je unajmila privatnog detektiva koji je neko vreme partio Maurovo kretanje.

On njega je i dobila informacije da se nešto dešava, hakovala je telefon svog muža i tamo pronašla kompromitujuće poruke.

foto: Pritnscreen/Instagram

Argentinskih mediji došli su navodno u posed istih, verovatno preko Vande, a portal "LAM" tvrdi da je Maurova ljubavnica lepa glumica Marija Eugenija Suarez, poznata pod pseudonimom Čina.

Kako se dalje navodi, ona je Ikardiju slala izazovne poruke u kojem je izražavala želju da odu negde gde ga niko ne poznaje, kako bi mogli da budu zajedno.

Gde je kraj Šerifovim čudima? Posle pobeda nad Šahtjorom i Realom, Moldavcu večeras (21.00) gostuju Interu i opet su apsolutni autsajderi - kvota na keca je 1,20, na iks 8,00, a na dvojku čak 14! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Šerif.

(Kurir sport)