Foto: Pritnscreen/Instagram

VANDA GA KULIRA

BURA SE NE STIŠAVA! Oglasio se Mauro Ikardi i Vandi poslao SRCEPARAJUĆU PORUKU: Koliko boli kada povrediš one koje voliš (FOTO)

Argentinski fudbaler Mauro Ikardi oglasio se na društvenim mrežama posle bure koja je nastala nakon njegove navodne preljube.

Fudbal
> 10:07h

Kako su preneli svi svetski mediji fudbaler je navodno prevario svoju suprugu sa argentinskom glumicom, a zgodna Vanda je za preljubu saznala tako što je unajmila privatnog detektiva koji joj je "otvorio oči" o neverstvu muža.

Ona je na društvenim mrežama pre neki dan objavila post u kojem je napisala: "Još jednu porodicu su rasturio zbog ku**e", što je izazvalo pravu buru u javnosti.

foto: Pritnscreen/Instagram

Sada se oglasio i sam Mauro, takođe putem društvenih mreža.

"Hvala ti moja ljubavi što veruješ u ovu prelepu porodicu, hvala što si motor naših života. Volim te. Koliko boli kada povrediš one koje voliš. Izlečeni ste kada imate oproštaj onih koje volite", piše u objavi Maura Ikardija uz emotikone "molitve" i "aplauza".

foto: Pritnscreen

Mančester Junajted večeras (21.00) dočekuje Atalantu, i navijači očekuju iskupljenje za veoma loš niz rezultata u Premijer ligi. Kvota na keca je 1,80, iks je 3,80, dvojka 4,80, a GG3+ 1,77. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Atalanta.

(Kurir sport)