OTKRIVENO! Ovo je žena s kojom je Ikardi varao FATALNU Vandu: Kada vidite ko je u pitanju NEĆE VAM BITI DOBRO
Foto: Printscreen/Instagram, Profimedia

španska serija

OTKRIVENO! Ovo je žena s kojom je Ikardi varao FATALNU Vandu: Kada vidite ko je u pitanju NEĆE VAM BITI DOBRO

Fudbal -

Kako vreme prolazi, sve više je dokaza p tome kako je došao kraj ljubavi jednog od najkontroverznijih svetskih parova, Maura i Vande Ikardi.

Poslednji dokaz je informacija koje su stigle iz Francuske, tačnije iz Pari Sen Žermena, Maurovog kluba, dok Italijani veruju da su otkrili i sa kim je fudbaler prevario suprugu.

Poznati novinar, Džonatan Džonson, otkrio je da je PSŽ dozvolio Argentincu da propusti treningu nedelju ujutru zbog porodičnih problema.

Nakon svega što se dešavalo u prethodnim satima, logičan je zaključak da je u pitanju problem sa suprugom koja je odlučila da ga napusti posle osam godina.

Vanda i Mauro
Vanda i Maurofoto: Pritnscreen/Instagram

Mediji u Italiji su otišli i korak dalje, pokušali su da otkriju na koga se odnosila Vandina poruka: "Još jedan brak si rasturio zbog ku*ve". I, veruju da su u tome uspeli.

"Il Korijere dela Sera" navodi da je Mauro prevario Vandu sa njenom prijateljicom, glumicom Eugenijom Suarez.

Pomenuti dnevni list takođe piše da je Vanda prestala da "prati" glumicu na Instagramu, kao što je to učinila i sa Maurom, te da to može da bude poruka kojom je želela javnosti da otkrije šta se desilo.

Eugenija je argentinska glumica koja je na Instagram nalogu skupila više pod 5.000.000 ljudi, ima japanske korene i, ako je to važno, još uvek među osobama koje "prati" ima Vandu Ikardi.

Čitava priča je sada potpuno zamršena. Sve je počelo 2013. godine kada je Vanda sa Maurom prevarila tadašnjeg supruga, Maksija Lopeza, inače jednog od idola napadača PSŽ-a.

Zanosna plavuša koja je i agent nekadašnjem fudbaleru Intera sa Lopezom je dobila tri sina, a sa Maurom dve ćerke.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track