Foto: Privatna Arhiva, Damir Dervišagić

VRELO

TANJA SAVIĆ POSLE SKANDALA SA POLITIČAREM PROVOCIRA: U crvenoj spavaćici i HALTERIMA prava nestašna ĐAVOLICA! (VIDEO)

Stars

Pevačica Tanja Savić nedavno se našla u centru skandala zbog navodne afere sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, a sada je vrelim snimkom raspalila maštu mnogim muškarcima.

Naime, Tanja je objavila snimak u kome je pozirala u izazovnom izdanju. Ona je na sebi imala samo crvenu svilenu spavaćicu i haltere.

Ovo vrelo izdanje pevačice izazvalo je lavinu komentara na društvenim mrežama

Inače, priča o Tanjinoj navodnoj romansi sa političarem je počela kada je voditeljka Jovana Jeremić u emisiji "Paparaco lov" iznela detalje navode afre pevačice i političara, ali je prećutala njegovo ime.

- Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? - uz osmeh je otkrila Jovana.

Veza Tanje Savić i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića je navodno bila tajna jer je on u to vreme imao dugogodišnju devojku. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja nakon teškog perioda koji je pevačica imala sa suprugom Duškom Jovančevićem tokom borbe za starateljstvo nad njihovom decom.

foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Tanja se sa još zakonitim suprugom Dušanom bori za starateljstvo nad sinovima.

- Ne želim da se bakćem sa Dušanom. Deca s njim nisu u kontaktu jer su tada mnogo bolji i mirniji. Čim se čuju s njim, postanu agresivni i počnu da bacaju stvari po kući. Za sada sam im uskratila svaki kontakt s njim jer je tako najbolje, a to mi je i dečiji psiholog savetovao - rekla je ona, a Dušan je izjavio da mu deca mnogo nedostaju i tvrdio da sa decom ima prijateljski odnos, te da ih voli toliko da bi bio spreman čak ponovo da ih otme.

Bonus video:

Bonus video: