JEDNA JE JOVANA JEREMIĆ: Mali zeleni mi rekli za AFERU Draška i Tanje Savić! DANAS SE SVI MEĐUSOBNO VARAJU
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

Nikakvo zlo nije naneto

JEDNA JE JOVANA JEREMIĆ: Mali zeleni mi rekli za AFERU Draška i Tanje Savić! DANAS SE SVI MEĐUSOBNO VARAJU

Stars -

Voditeljka Jovana Jeremić progovorila je o vezi pevačice Tanje Savić sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

- Afera o Tanji Savić nikome zlo nije donela. Bili su oboje slobodni, danas se svi međusobno varaju. Ako joj nije bilo dobro sa suprugom, trebalo je da se razvede - smatra Jovana Jeremić.

- Draško je bio slobodan, tako da ovde niko nije ugrožen - oštra je bila Jeremićeva i pritom dodala da ona nije otkrila dotičnog gospodina.

Tanja Savić, Draško Stanivuković
foto: Privatna Arhiva

- Nisam ja otkrila ime političara nego su to novinari pronašli - pravdala se voditeljka.

- Javljaju mi se vanzemaljci svaku noć i daju mi direktive šta treba da uradim u emisiji. Ja sam posebna vrsta moćnog reptila u vidu male žene od pedeset kilograma. Pretvaram se u male zelene i hodam po krovovima grada. Hvatam vezu sa vasionom i pravim haos u životima poznatih ličnosti. Oni su mi rekli za tajnu Tanje Savić i Draška Stanivukovića - rekla je Jovana Jeremić na televiziji "Hajp".

Podsetimo, Jovana Jeremić u emisiji "Paparaco lov" rekla je kako je Tanja Savić bila u vezi sa mladim političarem iz Bosne.

Jovana Jeremić, Draško Stanivuković, Tanja Savić
foto: Damir Dervišagić, ATA images, screenshot

- Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? - uz osmeh je otkrila Jovana.

Mediji su ubrzo objavili da je u pitanju Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, a onda je voditeljka iznela još detalja o njihovoj navodnoj aferi.

- Sve se to desilo na Jahorini dok je on bio u vezi za drugom ženom i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, tačnije treću vezu. Letnju avanturu - objasnila je Jovana i u svom stilu zaključila.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Pink TV

kurir.rs/Hajp

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track