zamalo nula

OMAŠILI SKORO SVE! Takmičari pokazali OGROMNO NEZNANJE iz srpske istorije! Evo šta im je bilo najteže!

Jesenji TV program

U 29. epizodi popularnog kviza "Mozaik", koji se emituje na Kurir televiziji na poziciji crvenog takmičara našao se Marko Đorđević, a na poziciji plavog takmičara našao se Vladimir Đeletović, preduzetnik iz Trstenika.

Marko i Vladimir pokazali su izvrsno baratanje brojevima, pa je su iz prve igre "Nizovi" izašli sa jednakim brojem poena. U igri "Daj mi slovo" ovojica takmičara imala su reč od po 10 slova i trako osvojila jednak broj bodova.

Iako tesno na početku, u trećoj igri "Abakus" Marko je poveo sa celih pet poena prednosti.

Preokret je nesatao već u četvrtoj igri "Štafeta", te je Vladimir preuzeo ubedljivo vođstvo.

foto: Kurir televizija

U igri "Magelan" u samom startu takmičari su pokazali slabo poznavanje srpske istorije, istorije srpskog sporta i glavnog grada Beograda. Ni u drugom delu igre "Magelan" nisu pokazali ništa bolje poznavanje glavnog grada i srpske istorije.

FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija

U igri "Do vrha" u prvom delu Marko je stigao do samog vrha planine spajajući sportiste i države, međutim na samom kraju, zbog kasnog odgovora pao je na sam početak.

Vladimir je sa druge strane spajao izvođače narodne muzike sa njihovim hitovima i iz igre je izašao sa svega 4 boda.

foto: Kurir televizija

U igri "Kurir" takmičari su izašli sa sa 12 i 15 bodova, a pobedu je odneo Vladimir.

Da podsetimo, nagrade za pobednika i drugoplasiranog u kvizu "Mozaik" je za drugoplasiranog takmičara 100.000 dinara i nagradno putovanje, a pobednik dobija 300.000 dinara i nagradno putovanje.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.