00:22

ZBOG IZJAVE TAKMIČARA POPADALI OD SMEHA! Usred emisije REKAO VODITELJKI DA JE VOLI! Nastao opšti HAOS!

HIT

USRED EMISIJE REKAO VODITELJKI DA JE VOLI! Zbog izjave ljubavi takmičara svi popadali od smeha! U studiju nastao opšti HAOS!

Jesenji TV program -

U 27. emisiji popularnog porodičnog kviza "Mozaik" gledaoci su imali prilike da navijaju za Dragana Stojanovića, koji se i ovog puta našao na poziciji crvenog takmičara i Zorana Krstića na poziciji plavog takmičara.

Da podsetimo, nagrade za pobednika i drugoplasiranog u kvizu "Mozaik" je za drugoplasiranog takmičara 100.000 dinara i nagradno putovanje, a pobednik dobija 300.000 dinara i nagradno putovanje.

Nakon prve dve igre "Nizovi" i "Daj mi slovo" Dragan je ubedljivo poveo, a svoju matematičku dominaciju nastavio je i u igri "Abakus".

mozaik
foto: Kurir televizija

U igri "Štafeta" Draganu je pala koncentracija na samom početku. Zapelo je kod reči na slovo "s", a čitava dva poena otišla su Zoranu.

mozaik
foto: Kurir televizija

Igra "Magelan" testira znanje naših takmičara iz oblasti opšte kulture, istorije i geografije, takmičari su pokazali izvrstan smisao za humor.

Pravi šou u studiju je nastao oko pitanja šta na japanskom jeziku znači izraz "aišite amasu". Takmičari nisu znali, a kada je voditeljka Danijela Pantić Conić otkrila da je značenje "volim te", Dragan se dovitljivo ubacio sa "I ja tebe", što je izazvalo smeh kod svih.

mozaik
foto: Kurir televizija

U dobrom raspoloženju nastavljena je igra, a ovoga puta više poena ostvario je Zoran Krstić. Ipak, iako se približio crvenom takmičaru po poenima, Zoran nije uspeo da ga prestigne.

U igri "Do vrha" takmičari su u prvom delu igre spajali ime muzičara sa instrumentom, a u drugom filmska ostvarenja sa režiserima. Iako je i u ovoj igri plavi takmičar osvojio više poena, nije uspeo da prestigne takmičara na crvenoj poziciji.

mozaik
foto: Kurir televizija

U poslednjoj igri "Kurir" Dragan je uspešno rešio svoju asocijaciju. Iza skrivenih poruka krio se pojam "Petar Pan". I Zoran je otkrio da se iza njegove asocijacije krije pojam "pijaca", a krajnji skor otišao je u prilog Draganu.

On je i u ovoj epizodi pokazao svoju dominaciju, a obojica takmičara otišla su kući sa vrednim nagradama.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track