Foto: Kurir

stars paparaco

HIT FOTKE! Džoni Dep nije probao srpsku šljivovicu, ali je udario po šampanjcu!

Pop kultura

Prošlonedeljna poseta Džonija Depa Beogradu bila je jedna od glavnih tema medija širom regiona. Slavni glumac je u srpskoj prestonici proveo 24 sata, a najviše pažnje privukao je njegov dolazak na promociju prvog animiranog serijala kreiranog i produciranog u našoj zemlji.

foto: Kurir

Kao što je Kurir već pisao, Dep je na ovaj događaj kasnio sat vremena, jer je zbog mnogobrojnih obaveza i čestih putovanja u poslednje vreme - zaspao u hotelu u kom je odseo.

Ipak, čim se u pratnji svog tima pojavio u zgradi Geozavoda, glumac je odmah uzeo piće dobrodošlice - čašu srpskog šampanjca, od koje se nije odvajao cele večeri.

foto: Kurir

Paparaco Kurira zabeležio je ovu zanimljivu scenu, koja je nasmejala sve prisutne na promociji. Očigledno da mu se naš šampanjac izuzetno dopao, što je u jednom trenutku i rekao partnerki premijerke Srbije Ane Brnabić, koja je sedela pored njega, a koja ga je posebno oduševila te večeri.

Inače, Dep nije krio da je ljubitelj naših žestokih domaćih pića, međutim, kako je i sam rekao prilikom govora na ovoj gala večeri, ovog puta nije uspeo da proba svoju omiljenu - šljivovicu.

foto: Kurir

- Dočekan sam ovde kao i uvek - fenomenalno. Hvala vam što ste me zvali, niko mi još nije dao rakiju šljivovicu, što je dobro, ali je dobro verovatno samo u narednih 10 minuta. Obožavam vašu zemlju i vaše ljude, osećam iskrenost ovde. Bog vas blagoslovio i hvala vam - rekao je Dep, što je oduševilo sve prisutne.

foto: Kurir Privatna Arhiva

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video: