Foto: Profimedia

jedan od heroja

SRBIJO, BUDI PONOSNA! Kapiten iz Lisabona poslao SNAŽNU PORUKU: Vratio se osmeh, sve zbog Piksija, MISTER OSTANI JOŠ DUGO!

Kapiten reprezentacije Srbije, samo je jedan od heroja nacionalnog tima koji je obezbedio odlazak na Svetsko prvenstvo.

Fudbal

Nakon ranog vođstva Portugalaca u Lisabonu, Tadić je u 33. minutu doneo izjednačenje, a nakon pobedonosnog gola koji je postigao Aleksandar Mitrović u 90. minutu, Tadić nije krio oduševljenje.

- Puno je emocija, svi smo jako srećni. To je to! Otkako je došao mister, Piksi, vratio se osmeh, igramo lep fudbal i to smo pokazali. Došli smo u Portugal, dominirali smo i pobedili. Svako ko nosi ovaj grb i ko je državljanin ove zemlje trebalo bi da bude srećan i ponosan - prvi je utisak Tadića.

On je rekao i da rani gol Sančesa nije uticao na raspoloženje reprezentativaca Srbije, a kapiten veruje da je izuzetno važno da Dragan Stojković Piksi dobije puno poverenje Fudbalskog saveza Srbije i da bi legenda srpskog fudbala trebalo da ostane selektor duži vremenski period.

- Loše smo krenuli, ali nije nas to sputalo. Pričali smo pre utakmice da bi trebalo da budemo mirni ako se to desi. Znali smo da posedom možemo da ih nadigramo i pobedimo - tako je i bilo. Jako sam srećan i zadovoljan. Moramo u kontinuitetu da idemo na prvenstva, nadam se da će Stojković da ostane dugo i da ćemo često biti učesnik velikih takmičenja - zaključio je Dušan Tadić.

Kurir sport