Foto: Profimedia

NEOBIČNA PRIČA

UPOZNALI SE PREKO FEJSA U TOKU KARANTINA I VENČALI: Odlučili da se uzmu posle godinu dana dopisivanja, a još se NISU VIDELI UŽIVO!

Zanimljivosti

Ajis je preko Fejsbuka ćaskala sa Darinovom majkom, koja je u jednom trenutku odlučila da ih spoji.

Britanka Ajis Rives se tokom pandemije osećala usamljeno pa se učlanila u jednu grupu na Fejsbuku, no nije znala da će joj taj potez promeniti život. Naime, naizgled bezazlena interakcija sa gospođom iz grupe rezultirala je njenim venčanjem, prenosi "Independent".

foto: Profimedia

Ajis je počela da razgovara sa 56-godišnjom Amerikankom Kendom Martin, koja joj je rekla da bi njen sin Darin (24) bio oduševljen da se dopisuje sa nekim iz Ujedinjenog Kraljevstva.

Amerikanka je tako spojila sina i Britanku, a mladi par se venčao nakon više od godine dana dopisivanja i razgovora preko videopoziva. Na taj način su, uprkos vremenskoj razlici, zajedno pogledali mnoštvo filmova i igrali videoigrice. Jako su brzo shvatili da žele da provedu ostatak života zajedno.

Budući da mlada nije mogla da doputuje u SAD zbog zabrane svih putovanja koja nisu nužna, svoju vezu su krunisali "online" brakom, baš onako kako su je i započeli. Naime, sudija iz savezne države Juta venčao je par putem videopoziva i pred svedocima, iako se još nisu upoznali uživo.

foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video: