Foto: Pritnscreen

haos će da se nastavi

ŠOK! CAR ZAPRETIO DALILI! Dao obećanje šta će joj sve vratiti, pa zalupio vrata hotela! Evo šta ljubavnik planira! ŠOK! (VIDEO)

Rijaliti

Filip Car pokušao na sve načine da pokrene razgovor sa Dalilom Dragojević.

- Reci mi zašto si išla muvati se sa drugim likom, terasi si mi inat, zbog sedenja sa Đedovićem, obasniću ti ja danas neke stvari, i onu reakciju a naročito ono sinoć. Ovo je poslednje što sam ti rekao, bilo bi pošteno da više jedno drugo ne diramo nikada, objasniću ti sve danas - govorio je Car.

- Ovi što su mi pričali šta si bila i šta si radila. Danas sam te ljubio pet minuta i taman sam bio miran. Nisi svesna, sad ću se tek sprdati - obećao joj je Car i zalupio vratima, dok je Dalila nepomično ležala u krevetu.

Podestimo, Dalila i Car su demolirali hotel gde su boravili zajedno. U žestokoj tuči lomili su jedno drugom stvari, brutalno se vređali. Dalila se toliko iznervirala zbog hladnoće Filipa Cara da je u jednom trenutku izgubila kontrolu nad sobom i počela da šamara Cara. Odmah zatim, ona mu je porazbijala i parfeme.

- Sve sam video, dr***, ti si dr*** koju može da ima ko god hoće. Ja sam ti to pokazao - rekao joj je on.

- Razbiću ti sve parfeme - rekla je Dalila.

- Možeš slobodno. Poslaće mi nove čim budu videli da nisam više sa dr****. Ti si dr***.

Nakon ovoga ga je Dalila nekoliko puta udarila šakom po licu, a on je nastavio:

- Ti si dr***, a ja ću te isterati iz ove kuće. Muža si ostavila radi mene, razbijaš mi parfem od Maje Marinković. Radila si šta si radila.

kurir.rs

Bonus video: