DALILA JE MONSTRUOZNA, TEK ĆETE VIDETI NA ŠTA JE SPREMNA! David Dragojević podržao brata i njegov RAZVOD i ŽESTOKO opleo po SNAJKI
Foto: Printscreen/Zadruga, Dado Đilas

HAOS

DALILA JE MONSTRUOZNA, TEK ĆETE VIDETI NA ŠTA JE SPREMNA! David Dragojević podržao brata i njegov RAZVOD i ŽESTOKO opleo po SNAJKI

Rijaliti -

Iako godinama unazad ne govore, čini se da situacija među rođenom braćom, Dejanom i Davidom Dragojevićem, konačno popravlja!

David je, naime, ponovo svog mlađeg brata obradovao novom garderobom koju mu je poslao u Šimanovce, na šta je Dejan sada, svestan da je to zaista David poslao, iznenađujuće - reagovao pozitivno.

Dejan Dragojević, David Dragojević
foto: Printscreen/ TV Pink

- Puno mi srce, šta da kažem! Sve dolazi polako na svoje! Znam da zna i da oseća da smo tu i da nije sam - kaže ushićeni David za Pink.rs, a potom se osvrnuo i na ono što se sa sinoćnje "Zadrugovizije" i dalje najviše komentariše - Dejanovo obraćanje javnosti i advokatima, kojima je poručio da želi hitan razvod od Dalile Dragojević.

- Što se tiče razvoda koji je zatražio, neka je! Verovatno je osetio da je pravi trenutak i čini mi se kao da se probudio iz dugog, dubokog sna! Naravno da ima ogromnu podrsku zasluženo! Njeno ponašanje i ophođenje prema njemu je odvratno, monstruozno! Prebacuje mu stvari koje je dobio i bez blama kaže kako se prodao za dva džaka! Kome se prodao?! Porodici?! Sramota! Svoju ljagu baca na njega, a ona je ta koja ga prodala kao da nikada nije postojao! - rekao je David.

David Dragojević
foto: Prinstcreen/Magazin In

David se osvrnuo i na ogromnu podršku koju je Dejan dobio u studiju od strane publike, ali i na glasove naroda, koji su njegovu grupu proglasili pobedničkom u čak četiri kategorije.

- Apsolutno zaslužuje podršku naroda, treba mu vetar u leđa da nastavi dalje i izađe iz začaranog kruga! A što se tiče Dalile... Hahaha! Njoj nije dobro! Tek ćete videti na šta je sve spremna i kakva je to žena! Polakooo... ovo što smo videli do sada od nje je ništa, šta tek sledi!

Dalila Dragojević, Filip Car
foto: Printscreen

Kurir.rs/S.M./Pink.rs

Bonus video:

01:43

NABOLA GA PESNICOM U GLAVU! Maja Marinković KONAČNO OTKRILA povod tuče sa Filipom Carem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja