Foto: ATA images

SVAĐA

NIKOLIJA POKAZALA U KAKVIM SU ODNOSIMA VESNA I RELJA! Posle priča da su u SVAĐI, oglasila se pevačica i otkrila ISTINU! (FOTO)

Stars

Nikolija Jovanović odlučila je da pokaže u kakvim su odnosima njena majka Vesna Zmijanac i njen nevenčani suprug Relja Popović.

Ona je na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa aerodroma na kojoj se nalazi upravo sa mamom i Reljom.

foto: Nikola Anđić, Damir Dervišagić, Stefan Jokić

Iako se Nikolija i Relja trude da svoj privatan život sakriju od očiju javnosti, ona je ovoga puta napravila izuzetak. Popularna pevačica prvo je podelila sliku na kojoj su naslovi sa nekoliko domaćih portala, u kojima se navodi da njena majka Vesna nije u dobrim odnosima sa zetom i da su se na aerodromu ponašali kao stranci pokušavajući da pobegnu jedno od drugog.

foto: Printscreen Instagram

Na slećem Instagram storiju, Nikolija je podelila selfi na kom njih troje nasmejano poziraju. - Sa strancima koji beže jedno od drugog - napisala je Jovanovićeva na dnu fotografije.

foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, dugo se spekuliše da Relja Popović nije u dobrim odnosima sa Vesnom Zmijanac, zbog čega se navodno narušio i njen odnos sa Nikolijom. Oni su u više navrata demantovali da između njih postoje nesuglasice i tvrdili kako je sve u najboljem redu.

foto: ATA images

Prethodnog vikenda Nikolija i Relja su nastupali u Bernu, a Vesna je imala nastup u Cirihu. Istim letom doputovali su u Beograd, a pošto nisu zajedno napustili Aerodrom Nikola Tesla, mnogi su pomislili da je upravo to dokaz da reper i njegova nevenčana supruga nisu u najboljim odnosima sa Zmijančevom.

foto: ATA images

Kurir.rs/Ana Denda

Bonus video: