Foto: Profimedia

navodno plaća alimentaciju

MUŽ PARIS HILTON KRIJE DA IMA ĆERKU: Devojčicu (9) je video samo JEDNOM, a šuškalo se da joj je otac OVAJ poznati GLUMAC!

Pop kultura

Paris Hilton rekla je zaklela se na većnu ljubav Karteru Reumu na gala ceremoniji koju je par organizovao na imanju mladinog dede.

Malo nakon svadbe u javnost su isplivali detalji iz života supruga bogate naslednice. Iako ona tvrdi da je savršen, Karter ima devetogodišnju ćerku koju još nije upoznao.

foto: Profimedia

- Iako nemaju klasični odnos oca i kćeri, on nju izdržava od kad se rodila i nastaviće i dalje tako - rekao je Reumov zastupnik za "Page Six", koji je objavio ovu priču.

Majka devojčice je bivša rijaliti zvezda Laura Belici. Zanimljivo je da se Belizijeva kratko zabavljala i sa Melom Gibsonom u to vreme, te se dugo sumnjalo da je dete zapravo njegovo. Ipak, Gibson je negirao tvrdnje, a Karter je navodno devojčicu prihvatio kao svoju ćerku i bez testa očinstva

foto: Profimedia

- Devojčica se oseća odbačenom i izostavljenom iz očevog života, a posebno su je pogodile fotografije sa venčanja s Paris koje su dobile veliku medijsku pažnju - rekao je izvor.

Karter je ćerku video samo jednom od kad se rodila, a sad planira osnovati porodicu s Paris.

- Ona je predivna devojčica i želi da da svoju ljubav ocu i onome koga on odluči da voli. U uzrastu je kad je identitet jako važan, a dete treba da se oseća upotpunjeno - dodao je izvor blizak situaciji.

Izvor kaže da devojčica pati i da tvrdi da voli oca i celu njegovu porodicu. Karter je preduzetnik i investicioni bankar, a obogatio se kad je pokrenuo posao s bratom.

foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./Page Six

Bonus video: