ONE SU NASLEDNICE MILIJARDERA: Baškare se u luksuzu, jedna ima sina sa ROBIJAŠEM, a ONE s pravom nose titulu RAZMAŽENIH DERIŠTA!
Foto: Shutterstock, Profimedia

NEKE SU VRLO USPEŠNE U SVOM POSLU

ONE SU NASLEDNICE MILIJARDERA: Baškare se u luksuzu, jedna ima sina sa ROBIJAŠEM, a ONE s pravom nose titulu RAZMAŽENIH DERIŠTA!

Pop kultura -

Predrasude o naslednicima bogatih roditelja oduvek postoje, ali dok neki od njih opravdavaju titulu razmaženih derišta, drugi su vrlo uspešni u svom poslu. Većina obožava životinje, a ono što je svima zajedničko, svakako je novac koji su nasledili od porodice.

Iv Džobs

Iv je najmlađa ćerka pokojnog Stiva Džobsa, osnivača kompanije "Apple". Studira na Stanfordu, a prema "Forbsu" bogatstvo porodice Džobs procenjuje se na oko 16,6 milijardu dolara. Iv se odnedavno bavi i manekenstvom, što možemo da vidimo po njenim objavam na društvenim mrežama.

Petra i Tamara Eklston

Berni Eklston, koji je nedavno napunio 91 godinu, a po pisanju "Celebrity Net Worth", nekadašnji direktor Formule 1 težak je oko 3,3 milijarde dolara. Iako ima četvoro dece, najveću pažnju javnosti privlače ćerke Petra i Tamara koje je dobio iz braka sa Slavicom Radić. Rođene su 1984. i 1988. godine. Tamara je rijaliti zvezda i bivša manekenka, a Petra je manekenka, a oprobala se i kao dizajnerka. Obe su sada u braku i imaju decu, ali ranije su i te kako volele da izlaze i da se provode.

Ivanka i Tifani Tramp

Bivši predsednik Amerike Donald Tramp po pisanju "Forbsa" vredi oko 2,5 milijarde dolara. Ćerka kontroverznog političara, Ivanka je bivša manekenka i politička savetnica, nedavno je napunila 40 godina, a pažnju javnosti privukla je svojim sofisticiranim i modernim stilom oblačenja. Njena polusestra Tifani (28), započela je pevačku karijeru, a bavi se i modelingom, ali šuška se kako je Tramp nikada nije voleo kao ostalu decu, što zaista zvuči jezivo.

Tifani Tramp
foto: Ptofimedia

Paris i Niki Hilton

Paris i Niki Hilton su praunuke Konrada Hiltona, koji je pokrenuo lanac hotela Hilton, a rođene su 1981. i 1983. godine. Paris se proslavila kao razmažena bogatašica u Njujorku dok je radila kao model za agenciju Donalda Trampa, a zatim je postala i rijaliti zvezda. Bogatstvo njenog pokojnog dede Varona Hiltona procenjuje se na 2,5 milijarde doalra, prenosi "Forbes".

Paris Hilton
foto: Profimedia

Dženifer Ketrin Gejts

Dženifer Ketri Gjets najstarija ćerka Bila Gejtsa, rođena je 1996. godine. Naslednica najbogatijeg čoveka na planeti obožava konje i studira medicinu. Pre nekoliko godina, otac joj je kupio konjičko imanje u Kaliforniji vredno 18 miliona dolara. Dženifer se u oktobru udala, a veliku pažnju privukla je zbog činjenice da su je do oltara dopratili roditelji, Bil i Melinda koji su se razveli ove godine posle 27 godina braka. Gejtsovo bogatstvo se prcenjuje na 138,9 milijardi dolara, piše "Forbes".

Kloi Grin

Ćerka Filipa Grina, vlasnika "Arkadia Grupe" koja ima Topshop, Topman i Miss Selfridž. Kloi je poznata po razmaženosti, ali i činjenice da ima sina s "naj*eksi robijašem" na svetu, Džeremijem Miksom. Naime, ona je pokušala da dizajnira cipele, ali je neslavno propala, te se veći deo život oslanjala na tatino bogatstvo. Bogatstvo njenog oca procenjuje se na 2,3 milijarde dolara, piše "Forbes".

Kloi Grin, Džeremi Miks
foto: Profimedia

Sofija Abramovič

Sofija je rođena 1995. godine i ćerka je Romana Abramoviča, rusko-izraelskog milijardera biznismena koji je vlasnik fudbalskog kluba "Čelsi". Diplomirala je menadžment u Londonu. Vešta je skakačica, a predstavljala Rusiju na međunarodnim konjičkim takmičenjima. Uprkos tome što voli da drža svoj privatni život daleko od očiju javnosti, uživa da deli fotografije na Instagramu. Bogatstvo Romana Abramoviča, kako piše "Forbes" procenjuje se na oko 14,4 milijardi dolara.

Sofija Abramovič
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

32:37

Pogodite koji četinar nabolje podnosi aerozagađenje, i kako Norvežani prave vetrozaštitne pojaseve pored autopteva (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track