Foto: Printscreen/Paparaco Lov

paparaco lov

PRVI SNIMCI TRUDNE DEVOJKE ANDRIJE MILOŠEVIĆA: Evo kako Aleksandra provodi vreme, širokom odećom sakrila stomak! (VIDEO)

Pop kultura
> 23:04h

Andrija MIlošević i Aleksandra Tomić uskoro bi trebalo da postanu roditelji, a glumica do sada nije pokazala trudnički stomak.

Ekipa emisije "Paparaco lov" usnimila je trudnu devojku Andrije Miloševića u šetnji. Glumac je Aleksandru odvezao do Novog Beograda gde je ona najpre prošetala, a onda ušla u jednu radnju. Aleksandri se zbog garderobe koju je nosila stomak nije video.

foto: Printscreen/Paparaco Lov

Otkako se u javnosti pojavila vest da glumac Andrija Milošević sa svojom dugodišnjom devojkom i koleginicom Aleksandrom Tomić Đeđom čeka prvo dete, par ne krije da je srećan. Iako o tome nisu pričali na sva zvona dok ne prođu prvi meseci trudnoće, za srećne vesti se saznalo.

foto: Printscreen/Paparaco Lov

Podsetimo, Andrija je još 2014. godine u jednom intervjuu istakao da je Sandra ostvarenje njegovih snova.

- Sandra i ja smo zajedno godinu i po dana i uživamo u ljubavi. Svaki slobodan trenutak provodimo zajedno i trudimo se da vrijeme između brojnih poslovnih obaveza što bolje iskoristimo. Dosta putujemo, provodimo se i mogu da kažem da sam u Sandri našao sve što sam tražio kod jedne djevojke - izjavio je Andrija za magazin „Hello“.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video: