Foto: Starsport

kapiten

OSEĆAM SE MATORO! Miloš Teodosić ISKREN posle drame s Letonijom: Dobro je zbog mladih, Srbija ima lepu budućnost!

Košarka

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić rekao je večeras da je nacionalni tim ostvario cilj i upisao pobedu na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a pobedu je posvetio igraču AEK Stevanu Jelovcu koji je nedavno imao moždani udar.

- Cilj je bio da dobijemo makar sa jednim košem i to smo ostvarili. Drago mi je jer u timu imamo mnogo mladih igrača koji su prvi put obukli reprezentativni dres. Hvala publici koja je došla da nas podrži - rekao je Teodosić za Sport klub i potom poručio da je pobeda posvećena Stevanu Jelovcu koji je nedavno imao moždani udar:

- Pobedu želimo da posvetimo našem kolegi koji je u teškom stanju. Svim srcem smo uz Stevana - dodao je Teodosić.,

Košarkaši Srbije pobedili su večeras u Beogradu selekciju Letonije sa 101:100, u prvoj utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2023. Srbija u drugom kolu, u nedelju, gostuje reprezentaciji Belgije u Monsu.

- Sigurno će biti malo lakše i rasterećenije. Nema mnogo vremena za trening, ali to će nam biti drugi meč. Mislim da ćemo pružiti bolju igru. Osećam se pomalo mator. Imamo sjajnu grupu momaka, sjajne momke. Srbija ima lepu budućnost, to su pokazali i večeras - zaključio je kapiten reprezentacije.

Srbija sledeću utakmicu igra protiv Belgije u nedelju od 15.30.

Kurir sport