Foto: Nemanja Nikolić

otvorila dušu

HTELA SAM DA UZMEM PIŠTOLJ I DA MU PRESUDIM! Milica Dabović o bivšem dečku: Tukao me jer sam saznala da se viđa sa STARLETOM

Stars

Milica Dabović priznala je da je razmišljala da ubije svog bivšeg dečka Šimeta Šiklića Simona, nakon nasilja koje je doživela od njega.

foto: Ana Paunković

Bivša košarkašica priznaje da joj je pao mrak na oči u noći između 19. i 20. februara 2017. godine kada ju je brutalno pretukao u njenom stanu u Beogradu.

- Tukao me je jer sam mu rekla da sam saznala da se viđa sa jednom našom starletom. Došao je kod mene i počeo da laže, da se dere na mene, davi, udara... Toliko me je tukao po telu i vratu da sam jedva preživela. U tom trenutku sam pomislila da sve treba da rešim sama, bez pomoći policije, da uzmem pištolj i da mu presudim.

Nekadašnja reprezentativka Srbije tvrdi da policija nije imala razumevanja kada je prijavila porodično nasilje.

- Posle batina, rekla sam mu da odlazi iz mog stana i da se više ne vraća. Zapretio mi je da će biti problema ukoliko nekome zucnem o tuči. Otišla sam ipak u policiju, a tamo su mi rekli:

- Pa dobro Milice, nije te ubio!

foto: Printscreen/Nikad nije kasno

Milica tvrdi da ju je partner tokom veze zlostavljao, iskorištavao i pretio da će povrediti njene najmilije:

- Često sam mu davala novac koji sam zarađivala, zbog njega sam ostajala bez dinara. Pretio mi je, stavljao pištolj na čelo i govorio da će mi povrediti članove porodice.

Dabovićeva tvrdi da joj je bivši uterao strah u kosti, da ga se plašila i da je tada shvatila zašto mnoge žene ćute i trpe nasilje dok ne završe dva metra ispod zemlje.

foto: Printscreen/Kurir televizija

Kurir.rs/S.M./Alo

Bonus video: