Foto: Profimedia

NE PLAŠI SE STARENJA

MONIKA BELUČI OTKRILA TAJNU SVOJE LEPOTE: Glumicu nazivaju NAJLEPŠOM ženom sveta, a ona tvrdi da nije opsednuta izgledom!

Pop kultura

Moniku Beluči mnogi smatraju najlepšom ženom sveta, a glumica je nedavno govorila o starenju kao prirodnom procesu života, i istakla da se ne plaši istog.

Glumica je u intervjuu za "Sunday Times Style Magazine" govorila o godinama, starenju kao neizbežnom procesu, kao i o načinu života .

foto: Profimedia

- Postoji toliko žena koje se osećaju slobodnim da stare na drugačiji način - rekla je Monika Beluči.

Komentarišući svoj izgled, glumica je otkrila da izbegava rigorozne treninge i stroge dijete, da voli vino i testenine i da povremeno odlazi na pilates. Istakla je da nije opsednuta izgledom i da je uvek bila žena sa oblinama.

- Kada imate 50 ili 60 godina, nemate iste potrebe kao kada imate 20. Godine nam daju drugačiju perspektivu - objašnjava glumica.

Pričajući o svom iskustvu "Bond devojke", italijanska glumica je napomenula da je njen kasting označio "veliku promenu", dodajući da ima toliko žena koje se osećaju slobodno da stare na drugačiji način.

foto: Profimedia

- Kada smo mladi imamo đavolsku lepotu, što je sasvim prirodno, ali se moramo nositi i sa starošću, jer život ide dalje - rekla je glumica.

Pričala je i o ćerkama, odnosu sa bivšim suprugom Vensanom Kaselom, od koga se razvela 2013. godine, a od tada je bivši par pronašao ritam zajedničkog roditeljstva.

- Razdvojeni smo već dugo vremena, ali u isto vreme kada ste roditelj, vi ste roditelji za ceo život - rekla je Monika Beluči.

Istakla je da je zahvalna i srećna što nije počela da se bavi filmskom industrijom kao mlada tinejdžerka, ali i da je to "pitanje sreće".

foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./Sunday Times Style Magazine

Bonus video: